| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi James Cameron će 'potopiti' kršćanstvo u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: T-X Ja znam di je Drakulin grob, na njemu piše JA SAM GROF DRAKULA, a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Purger | Re: James Cameron će 'potopiti' kršćanstvo Citat:
U Gospiću !? Ja imam druge informacije ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| no regret!!! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici
Poruka: 5,729
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: James Cameron će 'potopiti' kršćanstvo Joj shit! Kaj opet rade neki loš film sa Banderasom kao svećenikom? Prvo to, pa onaj Kod, pa kaj sad opet? Više ti napadi na Crkvi su totalno out! Pljuju, pljuju, ali nikako da popljuju!
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #45 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: James Cameron će 'potopiti' kršćanstvo Dobro, a zakaj se onda "prozova" po medijima i sl? Pa sigurno ne priča sama sebi!!!
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,814
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: James Cameron će 'potopiti' kršćanstvo Aha onda je bolje da šuti?! Ajd.
__________________ [0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže |
| | |
| | #48 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: James Cameron će 'potopiti' kršćanstvo Pa da ju nepotrebno ne pitaju, gnjave ili prozivaju, vjeruj da ne bi! U svakoj državi Crkva ima jednu od vodećih riječi. I sad smo se našli mi, kojima odjednom ona ne paše. Pa kaj misliš, tko u svemu ima vodeću riječ i zakaj imamo državu - VATIKAN!!! Kaj, "dali ste nam kaj smo tražili, sad idite"... Eeee, stari moj, neide to tako! ![]()
| | |
| | #49 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,814
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: James Cameron će 'potopiti' kršćanstvo Uvijek žeštoko Dorina nema šta. Nego sjećaš se koliko jednog profesora (koji se uspostavio kao dobar, a na prvoj..znaš...) zovu, zivkaju, uletavaju mu na sred mise sa mikrofonom da da izjavu i onda kada čovjek ne želi dati "Crkva se ne želi izjasniti" a kada da izjavu "ne valja"?!
__________________ [0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže |
| | |
| | #50 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: James Cameron će 'potopiti' kršćanstvo Citat:
Znam... to je kao Varg, pita nekaj vezano uz kršćanstvo, a onda kaže ne,ne, to nije tako...pa kaj pitaš, ako ne želiš čut i kad čuješ, ne paše ti! ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: james cameron, krscanstvo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:07.