Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Filozofija i religija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filozofija i religija Raspravljate o temi James Cameron će 'potopiti' kršćanstvo u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: dorina Pa da ju nepotrebno ne pitaju, gnjave ili prozivaju, vjeruj da ne bi! U svakoj drž...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-03-07, 15:14   #51 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,923
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: James Cameron će 'potopiti' kršćanstvo

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Pa da ju nepotrebno ne pitaju, gnjave ili prozivaju, vjeruj da ne bi! U svakoj državi Crkva ima jednu od vodećih riječi. I sad smo se našli mi, kojima odjednom ona ne paše. Pa kaj misliš, tko u svemu ima vodeću riječ i zakaj imamo državu - VATIKAN!!! Kaj, "dali ste nam kaj smo tražili, sad idite"...
Eeee, stari moj, neide to tako!

Vatikan nama dao državu? Aha.. kako da ne. Sa svojom golemom vojnom silom, 23 oklopne divizije, 3 nuklearne podmornice i 70 strateških interkontinentalnih projektila.

Vatikan ima vodeću riječ? Ma gdje to? U čemu? Otkad?

Pričaš bajke....

Šta je to nama Vatikan dao, a nisu nam dale neke druge države koje su nas priznale kad i Vatikan?

Koje bedastoće...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-03-07, 15:25   #52 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,407
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Hmmm

Ej ne zanemaruj švicarsku gardu. Šalim se, šalim...
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-03-07, 19:19   #53 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,644
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Vatikan nama dao državu? Aha.. kako da ne. Sa svojom golemom vojnom silom, 23 oklopne divizije, 3 nuklearne podmornice i 70 strateških interkontinentalnih projektila.

Vatikan ima vodeću riječ? Ma gdje to? U čemu? Otkad?

Pričaš bajke....

Šta je to nama Vatikan dao, a nisu nam dale neke druge države koje su nas priznale kad i Vatikan?

Koje bedastoće...
i nezaboravi Sloveniju
Odgovori sa citatom
Star 03-03-07, 19:42   #54 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Eeee, stari moj, neide to tako!
najbolje da dajemo 1/10 prihoda i mjesec dana besplatnog rada godišinje crkvi iz zahvalnosti ... oni su to sigurno napravili iz ogromne ljubavi prema nama .. zato se i tolko bore za povrat nekretnina ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-03-07, 21:40   #55 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 21
Poruka: 1,385
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

A čuj, prije su postojale neke druge crkve i neki drugi bogovi pa se išlo na radne akcije. Eh, to su bila vrimena...
Odgovori sa citatom
Star 03-03-07, 23:17   #56 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,644
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
najbolje da dajemo 1/10 prihoda i mjesec dana besplatnog rada godišinje crkvi iz zahvalnosti ... oni su to sigurno napravili iz ogromne ljubavi prema nama .. zato se i tolko bore za povrat nekretnina ...
vidiš, vidiš...totalno sam zaboravila na tu 1/10...
joj, pa valjda možeš par sati u mj volontirat
Odgovori sa citatom
Star 03-03-07, 23:43   #57 (permalink)
Banned

silence

Citat:
vidiš, vidiš...totalno sam zaboravila na tu 1/10...
joj, pa valjda možeš par sati u mj volontirat

ne
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-03-07, 12:02   #58 (permalink)
Banned

Datum registracije: 19-02-07
Poruka: 46
JuricaBrzanjac se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: Lovel Pogledaj Poruke
I da se s 1000000 % sigurnošću dokaže da je istinski Isus bio eskim ne vidim kako bi to moglo uzdrmati 2k godina dresure pardon naukovanja o Isusu & co.
Čitao sam komentare Na VL onog dana kada je objavljena ta vijest. Katolici se zapalili totalno. Da su mogli, Camerona bi vjerojatno zadavili golim rukama. Toliko o njihovoj vjeri. To je valjda prema onome, tko nema grijeha neka baci kamen prvi. Mislim da on neće ništa uzdrmati što već nije ništa uzdrmano. Nama koji ne vjerujemo u te bajke, jedan Cameron ne treba. A oni koji su fanatično u govnima do koljena neće vidjeti niti stotinu Cameruna jer im njihov um to ne dozvoljava. Oni jednostavno ne percipiraju takve stvari. To je npr kao i onaj pokus sa mačkicama koje su zatvorili u dva kaveza. U jednom su bile vodoravne pruge a u drugom okomite. Kada su ih nakon određenog vremena pustili van, one iz vodoravnog kaveza uopće nisu doživljavale ništa okomito u stvarnom svijetu. Jednostavno nisu imale percepciju za doživljavanje nečeg okomitog. Potpuno je obratno bilo sa onima iz drugog kaveza. Tako je i sa vjernicima. Ne možeš im iz glava isprati nešto što im je usađeno od rođenja i sa čime su odrasli.

Citat:
stoji, ali kaj ako mogu nekaj dokazat? slično kako je lik Isusa bio prikazivan na potpuno drugačiji način, dok nije otkriveno ono platno s njegovim likom (nek me neko ispravi ak sam nekaj pogrješio, ali mislim da sam čitao o tome) ... najranije slike ne prikazuju Isusa sa onim kaj je sad široko prihvaćeno ko njegov izgled ...
Inače koliko mi je poznato, to je već odavno raskrinkana prevara. Njegovo platno datira iz 14.-og stoljeća i uopće nije on na tom platnu. Postoji niz znanstvenih dokaza koji su to potkrijepili.

Zadnji Uredio wonderwall : 05-03-07 u 12:12.
JuricaBrzanjac je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-03-07, 12:35   #59 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: JuricaBrzanjac Pogledaj Poruke
Inače koliko mi je poznato, to je već odavno raskrinkana prevara. Njegovo platno datira iz 14.-og stoljeća i uopće nije on na tom platnu. Postoji niz znanstvenih dokaza koji su to potkrijepili.
ne znam od kad je točno, ali znam da su rani prikazi Isusa bili drugačiji nego kasniji, kad se ustalio sadašnji "hippy image" ... možda nam studentice teologije mogu pojasnit stvari ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-03-07, 13:14   #60 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,923
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
možda nam studentice teologije mogu pojasnit stvari ...
Koje provokacije... he he he he he...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: james cameron, krscanstvo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114