| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Je li Bog svemoguć - ako je; može li stvoriti kamen koji ne može podignuti? u Znanost forumu; hhhmmmmmmmmmm....Ako je svemoguć, onda može sve, hmmmmmmmm...kontradikcija se sama nameće.....Ako je svemoguć, onda može mijenjati ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07 Lokacija: sa mora Godina: 21
Poruka: 316
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hhhmmmmmmmmmm....Ako je svemoguć, onda može sve, hmmmmmmmm...kontradikcija se sama nameće.....Ako je svemoguć, onda može mijenjati svojstva materije.....Kako biste vi odgovorili na ovakav argument izložen u naslovu.... ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Je li Bog svemoguć - ako je; može li stvoriti kamen koji ne može podignuti? Može, svemogiuć Je pa može i to
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je li Bog svemoguć - ako je; može li stvoriti kamen koji ne može podignuti? Sad,ja vjerujem u Boga,da i to da je svemoguć! Al mislim da je on stvorio zemlju i nas ljude da živimo na toj zemlji kao inteligentna bića koja će upravljati njome,a on će nam pomagati! Mislim da njemu nije cilj da stvori kamen koji nitko ne može podignuti,mislim da to i nema nekog smisla! A dal on to može,kaj ti misliš jel može ili ne?
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07 Lokacija: sa mora Godina: 21
Poruka: 316
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je li Bog svemoguć - ako je; može li stvoriti kamen koji ne može podignuti? slažem se ako smo već krenuli s pretpostavkom da je SVEmoguć da moramo zaključiti da on može SVE, ali ama baš SVE napraviti, ali sad nas jebe drugi dio rečenice gdje se kontradiktorno nameće tjelesno dizanje kamena čija je težina toliko velika da ga ni Bog ne može podignuti....
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: aurora, filozofija |
« 13 životnih fraza
|
šunka »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:15.

..........nisi dao svoje mišljenje....