Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Filozofija i religija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filozofija i religija Raspravljate o temi Je li Bog svemoguć - ako je; može li stvoriti kamen koji ne može podignuti? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: automaton Bog ne može ne biti, bog je bitak . Ja sam onaj koji jesam. Odlično si ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-06-07, 15:57   #151 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 20
Poruka: 1,336
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey
Re: Je li Bog svemoguć - ako je; može li stvoriti kamen koji ne može podignuti?

Citat:
Pravi autor: automaton Pogledaj Poruke
Bog ne može ne biti, bog je bitak.
Ja sam onaj koji jesam.

Odlično si sve reka.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 16:17   #152 (permalink)
Bionic Jive

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 7,741
DinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

Citat:
Pravi autor: automaton Pogledaj Poruke

A to s kamenom je prastari izlizani sofizam na koji se više nitko ozbiljan ne pali.
slazem se..ja sam cuo prije 5 godina za to..u srednjoj skoli,drug postavio to pitanje profesoru logike...
DinoB je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 10:15   #153 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika DANIELcroatia

Datum registracije: 04-01-07
Godina: 23
Poruka: 1,097
DANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku DANIELcroatia Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DANIELcroatia Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku DANIELcroatia Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DANIELcroatia

Citat:
Pravi autor: aurorica Pogledaj Poruke
hhhmmmmmmmmmm....Ako je svemoguć, onda može sve, hmmmmmmmm...kontradikcija se sama nameće.....Ako je svemoguć, onda može mijenjati svojstva materije.....Kako biste vi odgovorili na ovakav argument izložen u naslovu....
Mislim da si jako prozirna i da mi je toga pitanja više na vrh glave... recimo ista stvar: ako si ti takva glupača kako to da nema veće glupače od tebe?

jesus... sorry na ovome ali BEDAK koji je smislio ovo pitanje ili argument za Boga stvarno je imao sreće sto je naišao na mnogo poklonika ispraznih glava.
DANIELcroatia je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-07-07, 02:20   #154 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 5,640
TigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Citat:
Pravi autor: DANIELcroatia Pogledaj Poruke
Mislim da si jako prozirna i da mi je toga pitanja više na vrh glave... recimo ista stvar: ako si ti takva glupača kako to da nema veće glupače od tebe?

jesus... sorry na ovome ali BEDAK koji je smislio ovo pitanje ili argument za Boga stvarno je imao sreće sto je naišao na mnogo poklonika ispraznih glava.
....Iako se ograđujem od uvreda....potpisujem smisao ovog posta
TigarZG1 je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 11-08-07, 22:09   #155 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 19
Poruka: 2,528
tamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznat

bog je svemoguc u mogucim stvarima i mogucim situacijama................ali nije svemoguc u necem sto je nemoguce....

ako me razumijete
Yeah
tamijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-08-07, 15:58   #156 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

dok se pored mene budis ti...
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-08-07, 23:18   #157 (permalink)
dr.sc. Foruma

tamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznat

to pitanje sam ja postavio profesoru vjeronauka (dok sam jos pohađao skolu) i on mi je dao taj odgovor
Yeah
tamijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 23:01   #158 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,310
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Bog je svuda oko nas, u svakoj kapljici vode, u pjevu ptice, u svakom izdahu čovjeka... Bog je taj kamen, Bog može biti svugdje, Bog može sve, Bog je Svemoguć ...

Watch it out!!!
dadyml je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 23:41   #159 (permalink)
dr.sc. Foruma

amen
Yeah
tamijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 19:33   #160 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 29
Poruka: 454
mihaelacroft se izdvaja iz masemihaelacroft se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: aurorica Pogledaj Poruke
hhhmmmmmmmmmm....Ako je svemoguć, onda može sve, hmmmmmmmm...kontradikcija se sama nameće.....Ako je svemoguć, onda može mijenjati svojstva materije.....Kako biste vi odgovorili na ovakav argument izložen u naslovu....
može stvoriti takav kamen ,zatim če stvoriti još jednog Boga i jedan Bog neče moči podiči taj kamen a jedan oče
mihaelacroft je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: aurora, filozofija

« KANT IMMANUEL | Mit »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113