| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Je li Bog svemoguć - ako je; može li stvoriti kamen koji ne može podignuti? u Znanost forumu; Bog je svemoguc bas zbog toga sto nije obuhvacen nasim uskim shvacanjem, poput ovoga...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je li Bog svemoguć - ako je; može li stvoriti kamen koji ne može podignuti? Bog je svemoguc bas zbog toga sto nije obuhvacen nasim uskim shvacanjem, poput ovoga...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07 Lokacija: sa mora Godina: 21
Poruka: 316
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je li Bog svemoguć - ako je; može li stvoriti kamen koji ne može podignuti? Ovakve odgovore iziskuje ovakva rasprava, ugodno sam iznenađena, čestitam Aris - uistinu lijepo sročeno...Slažem se...
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Je li Bog svemoguć - ako je; može li stvoriti kamen koji ne može podignuti? e curo ajd nemoj se zamarat sa glupostima molim te, to je za tvoje dobro ti vjerovatni nisi svjesna toga koliko je to pitanje bezvezno pa sam ja osjecao potrebu da ti to kazem sto se tice moje vjere. za Boga i pred pistolja a ti i tebi slicni koji izmisljate neke nove spoznaje i bavite se odgovorima na glupa pitanja bi trebali prestat gledat DaVincijev Kod PS nikad se nisam buso u prsa sa sam veliki vjernik to za mene ne postoji ili vjerujes ili ne. Jedina istina koja postoji je u Bibliji i to je sve sto me zanima Pozdrav
__________________ http://www.spikara.heroeshr.net |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07 Lokacija: sa mora Godina: 21
Poruka: 316
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je li Bog svemoguć - ako je; može li stvoriti kamen koji ne može podignuti? Citat:
Pozdrav, dragi dečko...Pitanje nisam izmislila ja, već veoma, veoma cijenjeni, učeni ljudi na visokim pozicijama...To je kao prvo...Kao drugo; pitanje je na mjestu i koliko god glupo zvučalo, jednako je matematičkoj jednadžbi kad bi ga preobratili u brojke - nije pitanje zašto bi Bog stvarao takav kamen, pitanje je ako postoji Biće tako savršeno i svemoguće da li može učiniti sve, pa tako i to...znam, glupo zvuči, teško je za razumijet, ali je pitanje na mjestu i oko njega cijeli trust mozgova; znanstvenika, filozofa i vjernika razbija glavu već duže vrijeme...A kao treće; drago mi je da sudjeluješ u raspravi, ali ako ne shvaćaš, ili ne shvaćate (općenito) pitanje, onda ili ne komentirajte bedastim izjavama ili recite da vam nije jasno, pa ćemo skupa analizirati pitanje... Pozdrav
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,674
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je li Bog svemoguć - ako je; može li stvoriti kamen koji ne može podignuti? Je, ali ju nisi naučila napamet i stoga - bjez u osnovnu skolu nazad! Kad ponovo prođeš osnovnu skolu po danasnjoj mjeri, budes i ti mogla k'o od šale sipati koje evanđelje, članak, red i pojasnjenje Ala fanatika ![]() Nije li to ipak u suprotnosti sa učenjem krscanstva? Kad bih bio jaaaaako bezobrazan čak bi mogao reci da si vrlo slican onome cega se danasnji krscanski svijet tako jako plaši... muslimanskim munjarama. Ala fanatika ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... Zadnji Uredio Oggy : 22-05-07 u 19:26. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je li Bog svemoguć - ako je; može li stvoriti kamen koji ne može podignuti? Prakticno postoji mogucnost da sa auta kojeg vozis 300km/h ispalis snop svijetlosti i njegovo sirenje prostorom ce biti brzinom svijetlosti, jer kvantna fizika koju znanost danas poznaje ne priznaje brzine vece od brzine svijetlosti u nasem prostor-vremenu, i u standardnom mediju. Stoga kontradiktornost koja kaze da bi se tada svijetlost trebala siriti (to nije tocno naravno, po nasem shvacanju) brzinom 300000km/s + 0.083 km/s (300 km/h), znanstveno, potpuno neovisno o Bogu dokazuje, da teoretska kontradiktornost, ne znaci da je nesto ne ostvarivo u praksi.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,674
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je li Bog svemoguć - ako je; može li stvoriti kamen koji ne može podignuti? Hm, ako je brzina svjetlosti konstanta onda je to konstanta bez obzira upalio ti svjetlo dok stojis ili se kreces brzinom 300km/h. Isto kao što je konstanta sila gravitacije, isto kao sto je konstanta gustoća vode pri 4 stupnjeva Celzijusa (ovo je neprovjereno), kao sto je konstanta da sam mlad, naočit i poželjan ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Je li Bog svemoguć - ako je; može li stvoriti kamen koji ne može podignuti? Citat:
ja nisam reko da bih ja ratovo s njim ili nesto tako a sto se tice gdjice. Filozof nezelim razbijat glavu s takim glupim pitnajima BTW sta je bilo prije kokos ili jaje? ![]()
__________________ http://www.spikara.heroeshr.net | |
| | |
![]() |
| Tagovi: aurora, filozofija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:32.