| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Je li Bog svemoguć - ako je; može li stvoriti kamen koji ne može podignuti? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: mr.hoax ja sam sam htio reci da ukoliko mi neko zaprijeti da ce me ubit ako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je li Bog svemoguć - ako je; može li stvoriti kamen koji ne može podignuti? Citat:
![]() Makar, deder mi reci tko to tebi prijeti da ga ja za usi nategnem! ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je li Bog svemoguć - ako je; može li stvoriti kamen koji ne može podignuti? Citat:
S druge strane, kao sto ima onih koji bi rado srusili vjeru u vodu, tako ima i znanstvenika koji bi rado dokazali da je covjecanstvo u krivu, zasad ni jedni ni drugi nisu uspijeli, ako netko od njih uspije, to ce biti veliki napredak.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- Zadnji Uredio _Aris_ : 22-05-07 u 19:57. | |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Je li Bog svemoguć - ako je; može li stvoriti kamen koji ne može podignuti? Citat:
![]()
__________________ http://www.spikara.heroeshr.net | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je li Bog svemoguć - ako je; može li stvoriti kamen koji ne može podignuti? Na ovo pitanje je stvarno teško odgovorit...ako bi nešto definirali kao svemoguče tj. boga onda bi on mogao stvoriti takav kamen ali pošto je svemoguč onda bi ga mogao i podignuti...tako da ne znam odgovor na ovo pitanje ![]()
__________________ The ground is breaking down right under me. Cleanse and purge me in the water. |
| | |
| | #46 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Je li Bog svemoguć - ako je; može li stvoriti kamen koji ne može podignuti? _Aris_, ja i dalje smatram da je pitanje pogrešno jer je aspurdno postavljat pitanje koje u sebi krije kontradiktornost. Ako bi se inzistiralo na odgovoru, onda sam skoro siguran da Bog ne može stvoriti kamen koji ne može dići. |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je li Bog svemoguć - ako je; može li stvoriti kamen koji ne može podignuti? Kako pitanje moze biti pogresno?? Ja sam samo htio reci da to sto pitanje dovodi Boga u kontradiktornost, nikako ne dokazuje da Bog ne postoji, jer danasnja znanost praksu (koja eto postoji) temelji na kontradiktornim "recenicama".
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Je li Bog svemoguć - ako je; može li stvoriti kamen koji ne može podignuti? da ja rezimiram svoje misljenje Ako vjerujes da je Bog svemoguc onda moze napravit kamen koji moze on dic! Zasto? Jer je svemoguc Ne zelim se dalje opterecivat sa stvarima koje nemaju apslolutne veza sa Bogom Isto tako je i sa DaVincijevim kodom, onaj den bravn je napiso knjigu po davinčijevim bljuvotinama i sad je to kao temelj za neku novu viziju vjere premda smatram da svako treba pogledati film da vidi kakve obmane se dogadaju moja vjera ne pociva na cinjenicama nikad nije pocivala a ni nece koje neke stvari (filmovi, pitanja) promoviraju Sad sam vec oso predaleko Pozdrav
__________________ http://www.spikara.heroeshr.net |
| | |
| | #50 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je li Bog svemoguć - ako je; može li stvoriti kamen koji ne može podignuti? Pa pitanje nije kontradiktorno. Pitanje je logicno, bozija svemoc je kontradiktorna prema tom pitanju. Zasto?? Jer ako izbacis rijec "svemoguc" i dodas "nije svemoguc", pitanje vise nije kontradiktorno.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: aurora, filozofija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:38.