Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Filozofija i religija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filozofija i religija Raspravljate o temi Je li Bog svemoguć - ako je; može li stvoriti kamen koji ne može podignuti? u Znanost forumu; Ja ne kužim zaš ova rasprava ide tako daleko....ako Bog postoji i svemoguć je onda može dignuti ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-05-07, 09:36   #71 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,659
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima
Re: Je li Bog svemoguć - ako je; može li stvoriti kamen koji ne može podignuti?

Ja ne kužim zaš ova rasprava ide tako daleko....ako Bog postoji i svemoguć je onda može dignuti bilokoji kamen pa i onaj najveći i najteži....a ako nije svemoguć onda ne može.........čemu veća filozofija????
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 10:51   #72 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-04-06
Poruka: 307
Phoenix se izdvaja iz mase

Vidim da vas je aurora sve upecala. Odnosno onaj tko je u ovoj temi gubi vrijeme. Pogledajte teicu. Ona je svoje rekla i više nije odgovarala jer je tema besmislena. Ja ću slijediti teicin način i zato nema me više u ovoj temi.
Phoenix je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 13:52   #73 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,574
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
Pravi autor: Phoenix Pogledaj Poruke
Vidim da vas je aurora sve upecala. Odnosno onaj tko je u ovoj temi gubi vrijeme. Pogledajte teicu. Ona je svoje rekla i više nije odgovarala jer je tema besmislena. Ja ću slijediti teicin način i zato nema me više u ovoj temi.
Mislis da je pametnije gubiti vrijeme na temi o pircevima u spolnim organima, umetcima u glavi i sl. glupostima. Svatko odgovara na temu koja ga zanima i na kojoj ima sta rec. Ti si nama dosao reci da nemas sta rec...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 16:19   #74 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,581
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: aurorica Pogledaj Poruke
hhhmmmmmmmmmm....Ako je svemoguć, onda može sve, hmmmmmmmm...kontradikcija se sama nameće.....Ako je svemoguć, onda može mijenjati svojstva materije.....Kako biste vi odgovorili na ovakav argument izložen u naslovu....
Ja stvarno ne vjerujem pitanju i "kontradikciji". Ah, što je ljudima dosadno u životu!
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 18:28   #75 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-05-07
Godina: 21
Poruka: 316
aurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Mislis da je pametnije gubiti vrijeme na temi o pircevima u spolnim organima, umetcima u glavi i sl. glupostima. Svatko odgovara na temu koja ga zanima i na kojoj ima sta rec. Ti si nama dosao reci da nemas sta rec...
Istina, ako se nekome tema ne sviđa - ne mora ju posjećivati, jednostavno da ne može jednostavnije...A rekla sam, svi komentari vezani isključivo za pitanje su veoma dobrodošli, jer samim time i meni pomažete da stvorim jasnije protuargumente za ovo pitanje i pripremim se za ispit...
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 19:36   #76 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,689
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Citat:
Ako rečenica glasi da je u svemu i u svima nama, onda valjda možeš sama zaključiti neke stvari. Ili je to možda ipak prekomplicirano za tebe...hmm..
Hmmmmm,pa možda i je!
Jer mi to zvuči tako kao da ti sebe smatraš Bogom !
Dobro ne želi se više s tobom prepirati,bezveze si,i glupa tema,i još gluplja rečenica!
Zbogom!
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 20:53   #77 (permalink)
Regularni forumas

aurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: aurora17 Pogledaj Poruke
Hmmmmm,pa možda i je!
Jer mi to zvuči tako kao da ti sebe smatraš Bogom !
Dobro ne želi se više s tobom prepirati,bezveze si,i glupa tema,i još gluplja rečenica!
Zbogom!
To može zvučati tako samo nekome ko ne može povezati dva i dva, a iz tvojih prejednostavnih rečenica i siromašnog vokabulara zaključujem da nisi na mojoj razini i drago mi je da si to shvatila i otišla sama - jer ova je tema špansko selo za tebe, draga djevojko....kiss
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 22:29   #78 (permalink)
kruha i igara!

dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Rekla si da si u fazi panteizma? Dakle, možda ćeš za mj dana biti u fazi scientologije. Koliko takvo što može biti ozbiljno?

Kako možeš sebe smatrati bogom? Stvorena jesi, uostalom kao i svi, na sl Božju, ali to te ne čini bogom. Čini te biti u milosti Božjoj, baš kao i sve što te okružuje.
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 22:33   #79 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Rekla si da si u fazi panteizma? Dakle, možda ćeš za mj dana biti u fazi scientologije. Koliko takvo što može biti ozbiljno?

Kako možeš sebe smatrati bogom? Stvorena jesi, uostalom kao i svi, na sl Božju, ali to te ne čini bogom. Čini te biti u milosti Božjoj, baš kao i sve što te okružuje.
Ne smatram sebe bogom, upiši panteizam u google i dobro pročitaj o čemu se tu radi prije neg počneš pametovati...
udaljujemo se od teme...
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 22:47   #80 (permalink)
kruha i igara!

Citat:
Ne smatram sebe bogom, upiši panteizam u google i dobro pročitaj o čemu se tu radi prije neg počneš pametovati...
udaljujemo se od teme...
hvala na pomoći, ali ja znam što je panteizam, a za ostalo ti mogu reći samo "hrkljuš"
p.s. ne učim filozofsko - religijske pojmove iz googla
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: aurora, filozofija

« KANT IMMANUEL | Mit »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114