| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Je li Bog svemoguć - ako je; može li stvoriti kamen koji ne može podignuti? u Znanost forumu; Ja ne kužim zaš ova rasprava ide tako daleko....ako Bog postoji i svemoguć je onda može dignuti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,659
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je li Bog svemoguć - ako je; može li stvoriti kamen koji ne može podignuti? Ja ne kužim zaš ova rasprava ide tako daleko....ako Bog postoji i svemoguć je onda može dignuti bilokoji kamen pa i onaj najveći i najteži....a ako nije svemoguć onda ne može.........čemu veća filozofija????
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #72 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-04-06
Poruka: 307
![]() | Re: Je li Bog svemoguć - ako je; može li stvoriti kamen koji ne može podignuti? Vidim da vas je aurora sve upecala. Odnosno onaj tko je u ovoj temi gubi vrijeme. Pogledajte teicu. Ona je svoje rekla i više nije odgovarala jer je tema besmislena. Ja ću slijediti teicin način i zato nema me više u ovoj temi. |
| | |
| | #73 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,574
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je li Bog svemoguć - ako je; može li stvoriti kamen koji ne može podignuti? Citat:
Mislis da je pametnije gubiti vrijeme na temi o pircevima u spolnim organima, umetcima u glavi i sl. glupostima. Svatko odgovara na temu koja ga zanima i na kojoj ima sta rec. Ti si nama dosao reci da nemas sta rec... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
| | #74 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,581
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je li Bog svemoguć - ako je; može li stvoriti kamen koji ne može podignuti? Citat:
![]()
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? | |
| | |
| | #75 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07 Lokacija: sa mora Godina: 21
Poruka: 316
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je li Bog svemoguć - ako je; može li stvoriti kamen koji ne može podignuti? Citat:
ako se nekome tema ne sviđa - ne mora ju posjećivati, jednostavno da ne može jednostavnije...A rekla sam, svi komentari vezani isključivo za pitanje su veoma dobrodošli, jer samim time i meni pomažete da stvorim jasnije protuargumente za ovo pitanje i pripremim se za ispit...![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #76 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,689
Jer mi to zvuči tako kao da ti sebe smatraš Bogom !Dobro ne želi se više s tobom prepirati,bezveze si,i glupa tema,i još gluplja rečenica! Zbogom!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! | |
| | |
| | #77 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je li Bog svemoguć - ako je; može li stvoriti kamen koji ne može podignuti? To može zvučati tako samo nekome ko ne može povezati dva i dva, a iz tvojih prejednostavnih rečenica i siromašnog vokabulara zaključujem da nisi na mojoj razini i drago mi je da si to shvatila i otišla sama - jer ova je tema špansko selo za tebe, draga djevojko....kiss
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #78 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je li Bog svemoguć - ako je; može li stvoriti kamen koji ne može podignuti? Rekla si da si u fazi panteizma? Dakle, možda ćeš za mj dana biti u fazi scientologije. Koliko takvo što može biti ozbiljno? Kako možeš sebe smatrati bogom? Stvorena jesi, uostalom kao i svi, na sl Božju, ali to te ne čini bogom. Čini te biti u milosti Božjoj, baš kao i sve što te okružuje.
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? |
| | |
| | #79 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Je li Bog svemoguć - ako je; može li stvoriti kamen koji ne može podignuti? Citat:
udaljujemo se od teme...
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #80 (permalink) | |
![]() p.s. ne učim filozofsko - religijske pojmove iz googla
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? | |
| | |
![]() |
| Tagovi: aurora, filozofija |
« KANT IMMANUEL
|
Mit »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:08.

Mislis da je pametnije gubiti vrijeme na temi o pircevima u spolnim organima, umetcima u glavi i sl. glupostima. Svatko odgovara na temu koja ga zanima i na kojoj ima sta rec. Ti si nama dosao reci da nemas sta rec... 

ako se nekome tema ne sviđa - ne mora ju posjećivati, jednostavno da ne može jednostavnije...A rekla sam, svi komentari vezani isključivo za pitanje su veoma dobrodošli, jer samim time i meni pomažete da stvorim jasnije protuargumente za ovo pitanje i pripremim se za ispit...