Čudna je to sekta...mislim da ima nešto na tu foru al nisam ziher !
Raspravljate o temi Jehovini svjedoci u Filozofija i religija forumu, dio Znanost foruma; jel ima na forumu jehovinih svjedoka jedna stvar mi nije jasna, oko krvi, recimo malog pogodi auto i majka da ...
Čudna je to sekta...mislim da ima nešto na tu foru al nisam ziher !
Nisam siguran da li je to i kod nas moguće, ali u zemljama razvijene demokracije se to stvarno događa.
Ima više stvari koje kod njih ne razumijem. I ne samo kod njih, nego i kod svih drugih sekti. Nije da ne razumijem....nego se ni najmanje ne slažem s tim. Ali Bože moj, ovo je slobodan svijet i svatko ima pravo činiti što hoće pa tako i oni. Jedino im nikako ne bi dopustila to sa krvlju. Kao ni nekim drugim sektama žrtvovanje ljudi.
živim na trećem katu u zgradi...ispod mene i iznad mene su jehovke...za ovu gore ni ne znaš da je to,a ova ispod mi je bila toliko dosadna dok se nisam posvadio sa njom o toj"vjeri" tako da mi više ne dosađuje...a ovo sa krvi je istina,nažalost...
ma,sve su to za mene debili ispranog mozga..sve te sekte mi idu na jetra,oćeš njih,oćeš hare krišna.
kao pronađi sebe i svoj put.kako da ne
NA-BI-JEM IH
---ex moderator---
ma jehove su tlaka jer stalno tlace druge da predju na njihovu vjeru
Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć'
Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
kad mi neko nepoznat pozvoni na vrata otvorim i prije pozdrava velim: neću kulu stražara, ne dajem priloge i ne zanima me anketa. dobar dan, izvolte!
Bolje desnica nego prknenica!