| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi jehovini svjedoci u Znanost forumu; ma joj bas mi ide to na zivce ici po kucama i propovjedat svoju vjeru ma ajd molim te. meni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,193
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jehovini svjedoci ma joj bas mi ide to na zivce ici po kucama i propovjedat svoju vjeru ma ajd molim te. meni su dolazili doma, pa sam par puta bio ljubazan i molio da nedolaze vise a zadnji put kad su dosli bio sam jako grub rjecima naravno. nervira me to i znam da nisam jedini nemoj mi dolaziti u kucu i maltretirat me sa svojom vjerom Ja vjerujem u jednoga boga !!!!!!!
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #92 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,709
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jehovini svjedoci I meni smetaju.... I ja ih odjebem bez pardona sa izlikom da sam katolik..... Oni to vole i rade.... Od 10 osoba neka ih 2 saslušaju, oni će se osjećati ponosno..... To ti je to....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #93 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: jehovini svjedoci Kad smo kod toga, sinoć idem na cugu i jedan mi htio uvalit "Kulu stražara". Odj..ao sam ga po kratkom postupku ![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #96 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-09-07 Lokacija: Moslavina
Poruka: 70
![]() | Re: jehovini svjedoci Ivana imaš li Bibliju? Ako imaš pročitaj naprimjer samo jedan stavak od mnoštva :Matej 28:19,20. Možda će ti onda biti jasnije zašto Jehovini svjedoci toliko revno izvršavaju Kristovu zapovijed dapropovjedaju drugima i ida čine učenike od ljudi iz svih naroda. Za informaciju. Da jedam Jehovin svjedok. |
| | |
| | #98 (permalink) | |
![]() | Citat:
enciklopediju pa ćeš vidjeti što tvoji nadređeni u crkvi kažu o poreklu božića i rođendana. Malo se imformiraj osim što širiš predrasude koje nemaju ni veze ni pameti.(Oprosti na malo netaktičnosti, ali pisati ovakve gluposti....). ![]() | |
| | |
| | #99 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,193
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jehovini svjedoci Citat:
kako vi znate sto bog misli ? pazi sta ti govoris bozic poganski praznik i sta sad ste i na internetu poceli propovjedati svoju vjeru. neznam kako da budem kulturan i da te neuvrjedim ali daj molim te odfukaj sad nitko od nas krscana nije pametan samo ste vi pametni joooooojjjjj ![]() | |
| | |
| | #100 (permalink) | |
![]() | Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: jehovini, svjedoci |
« Naš smisao života...
|
ukazanja »