| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi jehovini svjedoci u Znanost forumu; e lud si... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| Gazim kupus, povoljno | Re: jehovini svjedoci Citat:
![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jehovini svjedoci Debilno mi je to sta im vjera ne dozvoljava tranfuziju krvi i sto oni ... Ali mi je isto debilno kod vas kršćana sto svake jebene nedilje idete u crkvu na misu i slusate jebene hipokrite. Vijerujem u boga ali crkva manipulira narod lol. Lol, pozvoni mi neki lik na vrata i ka kaze da ima nesto pricat da li ga mogu saslusat lol Pitam ga dali mi nudi nesto ili oce lovu od mene on kaze ne, ali da li ga mogu saslusat i jos mi se nesto cinicno smijeska. Doslo mi je da ga probijem. Zadnji Uredio ice : 14-10-06 u 16:39. |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Gazim kupus, povoljno | Re: jehovini svjedoci Citat:
![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-05-06
Poruka: 283
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jehovini svjedoci Citat:
| |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: jehovini svjedoci krscanin je onaj koji je primio sakrement krstenja, da li ides ili ne ides u crkvu to je druga prica ![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
![]() |
| Tagovi: jehovini, svjedoci |
« vračare...
|
Islam »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:47.