| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi jehovini svjedoci u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: TompaS Dorina Dužan sam ti odgovor đto se tiče poklona za Božić! Da li te ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #291 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,902
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jehovini svjedoci Citat:
![]()
__________________ ravnodušan prema plaču i konačno sasvim sam obožavam ilovaču, najbolje je biti sam | |
| | |
| | #295 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 451
![]() | Re: jehovini svjedoci
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #296 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,902
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jehovini svjedoci Citat:
![]() još jedan takav sastanak ne bi preživio vjerovatno ![]()
__________________ ravnodušan prema plaču i konačno sasvim sam obožavam ilovaču, najbolje je biti sam | |
| | |
| | #300 (permalink) | |
| I do not want... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 6,958
![]() Zakon si, 'ko o čemu, ti o bubanju. Car! ![]()
__________________ ... Da l' ista moze da se sakrije Po licu kad se svetlo polije Od kada tebe volim... Vreme ne ide... Zadnji Uredio dorina : 05-11-07 u 19:36. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: jehovini, svjedoci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:36.

a