Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Filozofija i religija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filozofija i religija Raspravljate o temi jehovini svjedoci u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: saban sajnovic vamo kažu Pavao (Savao) je posrednik bio a pape su njegovi naslednici, i sad ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-02-08, 17:26   #381 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
automaton se izdvaja iz maseautomaton se izdvaja iz mase
Re: jehovini svjedoci

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
vamo kažu Pavao (Savao) je posrednik bio a pape su njegovi naslednici, i sad ti znaj.
A da nije možda Petar, a ne Pavao?
automaton je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 00:13   #382 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-02-08
Poruka: 5
ena_7 se izdvaja iz mase

Piše trbusna_plesacica (zaboravila sam šifru pa sam se ponovo logirala- šta da kažem biserka )
Za ove grupnjake vezane uz Jehovine sam čula samo od pojedinaca na forumu- i kažem vam i ja sama da to NIJE istina,malo se bolje informirajte- ili postanite mormoni- bar ćete moć imati puno žena
Dalje, svako ima svoju teoriju (vaše su pune nelogičnosti, da ne kažem nebuloza ali dobro šta sad.Odg. na pitanja i dalje nisam dobila,ali možda mi se javi Tompas pa mi on odgovori- jer vidim da je samo on taj koji mi to može objasniti- mislim on je Jehovin pa je najbolje da ja dobijem odgovore iz prve ruke;a ne preko nekih nazovimo tako posrednika koji nemaju pojma o čemu pričaju-ja pitam jedno, oni meni sve samo ne odgovor!)
Dalje koliko ja znam Židovi su bili izabran narod, ali rođenjem Isusa Krista trebali su se preobratiti na katoličku vjeru- jer su dotada narodi bili pogani, a židovi su jedini vjerovali u jednoga Boga- iz tih razloga na križu i piše INRI-kralj Židovski- jer su pojedinci bili uvjereni da je Isus Židov za drugo nisu ni znali.
Dalje da katolička vjera nije židovska sekta najbolje je vidljivo iz čega, nego iz Biblije i to iz- Dj. Ap. Savao tj. Pavao i njegovo obraćenje:
"Savle, Savle zašto me progoniš..."
"... Ja sam Židov rodom iz Tarza...Tko si ti Gospodine?"
"Ja sam Isus Nazarećanin koga ti progoniš" ... itd, itd.
I slažem se sa Automatonom da je to bio Petar , a ne Pavao (valjda su mu imena slična pa je malo pomješo stvari )
I da ispričavam se nekoga sam nazvala maloumnom to priznajem nije bilo u redu, ali stvarno moram reć da imaš neke bedaste odgovore i pitanja, i znam da nisi Jehovin svjedok/inja, ali ja kad pišem, pišem općenito za Jehovine-bez obzira bila baš ti Jehovka ili neko drugi
ena_7 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 12:35   #383 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,673
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

i ja pisem opcenito o jehovima , a sve sto sam ti napisala znam iz prve ruke iz razgovora s njima jer zena kod koje sam radila je s njima proucavala bibliju .A mislim da sam ti cak i odgovorila i na tvoje pitanje.A moja preporuka ti je da ako te toliko zanimaju pitanja vezana za njih zaustavi jednog od njih na ulici i dobijes odgovor iz prve ruke kad nisi zadovoljna nasim ili se obrati tompasu na pm pa nek ti odgovori.

Isprika prihvacena...
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 14:34   #384 (permalink)
Starter

ena_7 se izdvaja iz mase

Možda se Tompas pojavi pa mi odgovori, a vrlo je vjerojatno da će me neka i zaustavit pa ću je/ih pitati
pozdrav svima
ena_7 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 23:46   #385 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,740
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

pozdrav i tebi i neka ti Isus bude uvijek u srcu a Bog ti dao mudrost.
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 23:47   #386 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 789
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

ja sam jehovin svjedok. šta vrijeđate.
skoro sam poginuo u prometnoj i da mi brat Jahve nije dao krvi sad bi trunuo u dubokom glibu obližnjeg potoka, sram vas bilo.
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 23:50   #387 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,740
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

Citat:
Pravi autor: Korozija Pogledaj Poruke
ja sam jehovin svjedok. šta vrijeđate.
skoro sam poginuo u prometnoj i da mi brat Jahve nije dao krvi sad bi trunuo u dubokom glibu obližnjeg potoka, sram vas bilo.
ne deluješ mi tako a ako jesi izaberi neki potpis prikladniji, koji če da te karakteriše. Ipak ovo ovde nije mesto za raspravu pa maknimo se odavde. Vera je ozbiljna stvar.
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 00:08   #388 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 789
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

Nego kako ti delujem? Kao Pantelija? pa zar jehovin ne smije jesti kikiriki i košpe i usput slušat tranzistor? zar me to ne smije karakerizirati. ako nisam pravoslav, latin ili islam odma ne valjam, a ako sam jehov s njime na vrbu. pa to je diskriminacija
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 15:41   #389 (permalink)
Starter

ena_7 se izdvaja iz mase

samo ne znam kako ti je dao krv, kad Jehovini ne smiju davat krv (ak se nije nešto primjenilo u vašem "ustavu" )
Slava Duhu Svetom
ena_7 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 15:43   #390 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,090
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: ena_7 Pogledaj Poruke
samo ne znam kako ti je dao krv, kad Jehovini ne smiju davat krv (ak se nije nešto primjenilo u vašem "ustavu" )
Slava Duhu Svetom
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: jehovini, svjedoci

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114