| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi jehovini svjedoci u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: saban sajnovic vamo kažu Pavao (Savao) je posrednik bio a pape su njegovi naslednici, i sad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #382 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-02-08
Poruka: 5
![]() | Re: jehovini svjedoci Piše trbusna_plesacica (zaboravila sam šifru pa sam se ponovo logirala- šta da kažem biserka )Za ove grupnjake vezane uz Jehovine sam čula samo od pojedinaca na forumu- i kažem vam i ja sama da to NIJE istina,malo se bolje informirajte- ili postanite mormoni- bar ćete moć imati puno žena ![]() Dalje, svako ima svoju teoriju (vaše su pune nelogičnosti, da ne kažem nebuloza ali dobro šta sad.Odg. na pitanja i dalje nisam dobila,ali možda mi se javi Tompas pa mi on odgovori- jer vidim da je samo on taj koji mi to može objasniti- mislim on je Jehovin pa je najbolje da ja dobijem odgovore iz prve ruke;a ne preko nekih nazovimo tako posrednika koji nemaju pojma o čemu pričaju-ja pitam jedno, oni meni sve samo ne odgovor!) Dalje koliko ja znam Židovi su bili izabran narod, ali rođenjem Isusa Krista trebali su se preobratiti na katoličku vjeru- jer su dotada narodi bili pogani, a židovi su jedini vjerovali u jednoga Boga- iz tih razloga na križu i piše INRI-kralj Židovski- jer su pojedinci bili uvjereni da je Isus Židov za drugo nisu ni znali. Dalje da katolička vjera nije židovska sekta najbolje je vidljivo iz čega, nego iz Biblije i to iz- Dj. Ap. Savao tj. Pavao i njegovo obraćenje: "Savle, Savle zašto me progoniš..." "... Ja sam Židov rodom iz Tarza...Tko si ti Gospodine?" "Ja sam Isus Nazarećanin koga ti progoniš" ... itd, itd. I slažem se sa Automatonom da je to bio Petar , a ne Pavao (valjda su mu imena slična pa je malo pomješo stvari )I da ispričavam se nekoga sam nazvala maloumnom to priznajem nije bilo u redu, ali stvarno moram reć da imaš neke bedaste odgovore i pitanja, i znam da nisi Jehovin svjedok/inja, ali ja kad pišem, pišem općenito za Jehovine-bez obzira bila baš ti Jehovka ili neko drugi |
| | |
| | #383 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jehovini svjedoci i ja pisem opcenito o jehovima , a sve sto sam ti napisala znam iz prve ruke iz razgovora s njima jer zena kod koje sam radila je s njima proucavala bibliju .A mislim da sam ti cak i odgovorila i na tvoje pitanje.A moja preporuka ti je da ako te toliko zanimaju pitanja vezana za njih zaustavi jednog od njih na ulici i dobijes odgovor iz prve ruke kad nisi zadovoljna nasim ili se obrati tompasu na pm pa nek ti odgovori. Isprika prihvacena...
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #386 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 789
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jehovini svjedoci ja sam jehovin svjedok. šta vrijeđate. skoro sam poginuo u prometnoj i da mi brat Jahve nije dao krvi sad bi trunuo u dubokom glibu obližnjeg potoka, sram vas bilo.
__________________ Jebeš potpisr" |
| | |
| | #387 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: jehovini svjedoci ne deluješ mi tako a ako jesi izaberi neki potpis prikladniji, koji če da te karakteriše. Ipak ovo ovde nije mesto za raspravu pa maknimo se odavde. Vera je ozbiljna stvar.
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. |
| | |
| | #388 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 789
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jehovini svjedoci Nego kako ti delujem? Kao Pantelija? pa zar jehovin ne smije jesti kikiriki i košpe i usput slušat tranzistor? zar me to ne smije karakerizirati. ako nisam pravoslav, latin ili islam odma ne valjam, a ako sam jehov s njime na vrbu. pa to je diskriminacija
__________________ Jebeš potpisr" |
| | |
![]() |
| Tagovi: jehovini, svjedoci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:10.

)
, a ne Pavao (valjda su mu imena slična pa je malo pomješo stvari
)
Grijesiti je ljudski ...