| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi jehovini svjedoci u Znanost forumu; ....jbt za mene je kasno....vec sam primio tudju krv....i to 2 jedinice krvi od razlicitih davaoca...najebo sam ...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-08-06 Godina: 29
Poruka: 169
![]() | Re: jehovini svjedoci ....jbt za mene je kasno....vec sam primio tudju krv....i to 2 jedinice krvi od razlicitih davaoca...najebo sam ...ma dajte ljudi, ovo je 21 vek...ja kad vidim neku sektu, zatvorim prozore i naprskam insekticidom![]() |
| | |
| | #42 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: jehovini svjedoci ...u mojoj ulici ima jedan barcni par..imaju malo vise od 6o god...bez djece...cujem da su imali prije dosta godina bolesno dijete i nisu dozvolili transfuziju....dijete im je umrlo vele susjedi...cijeli zivot su solo...kuca, mecka, lova..itd.itd...ali solo...hmhmh...hart, bi rekel....druga prica...moj prijatelj iz njemacke ima roditelje jehovce ali on sam nije..on mi veli da su roditelji njemu dali na izbor za koga ce se odluciti...kao ostala familija nije dala da ga se prisilno ufura u jehovce....cak se ozenil u medjuvremenu u katolickoj crkvi....oni nisu bili na vjencanju u crkvi ali su posli dosli na festu....hmhm...malo cudna prica ali ju respektiram ..kaj sad...to su njegovi starci i on ih voli kakvi su takvi su.....
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: jehovini svjedoci Citat:
Biblija se može tumačiti: 1. doslovno, 2.alegorijski, 3. simbolički. Jehovini svjedoci se uglavnom drže doslovnog teksta Biblije i ne upuštaju se previše u druge vrste tumačenja. Jehoni svjedoci su zajednica, što znači da se oni međusobno svi poznaju i jedni drugima su prisni i na raspolaganju kad je potrebna pomoć bilo na koji način. Ta potreba za zajedništvom i prisnošću najviše privlači ljude pa napuštaju crkve, jer crkve nisu zajednice, nego velike grupe u kojima je pojedinac najčešće izgubljen i anoniman. | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: jehovini svjedoci piše li to u bibliji?ili su to poganski običaji koji su ušli u nauk katoličke crkve nasuprot biblijskog učenja?da se nebi mučila ja ću ti dat natuknice;Dogma uvedena u tradiciju katoličke crkve-doktrina o sedam sakramenata-1439 god.Biblija uči da postoje samo dva sakramenta.krštenje u vodi i Gospodnja večera(euharistija)osoba se krsti da bi odala poštovanje i priznanje Bogu(treba ga svojim riječima priznat za Boga-a šta će reć mala beba?gu gu la?nemoj mi sad reć za to postoji pričest,jer te odmah usmjeravam na gornji dio teksta...i ne napadaj slučajno da san u sekti jer san ka i ti-pretpostavljam kršćena i pričešćena i na papiru mi piše da san rimokatolik-ali organski od kad san počela koristit mozak i uzela Bibliju u ruke,ne podnosin crkvu kao takvu instituciju.licemjernu..) da se odreće sotone,a ne nikakvo pranje od i.g.za koji san sad preumorna komentirat.04.32 je ipak...
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 28-05-07
Poruka: 4
![]() | Re: jehovini svjedoci Citat:
http://www.croportal.net/forum/image...3e6114e253.gif![]() | |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jehovini svjedoci Citat:
![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: jehovini, svjedoci |
« Naš smisao života...
|
ukazanja »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:04.

...ma dajte ljudi, ovo je 21 vek...ja kad vidim neku sektu, zatvorim prozore i naprskam insekticidom

a