Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Filozofija i religija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filozofija i religija Raspravljate o temi jehovini svjedoci u Znanost forumu; ....jbt za mene je kasno....vec sam primio tudju krv....i to 2 jedinice krvi od razlicitih davaoca...najebo sam ......

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-11-06, 03:36   #41 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-08-06
Godina: 29
Poruka: 169
Serbo_Croatian se izdvaja iz mase
Re: jehovini svjedoci

....jbt za mene je kasno....vec sam primio tudju krv....i to 2 jedinice krvi od razlicitih davaoca...najebo sam...ma dajte ljudi, ovo je 21 vek...ja kad vidim neku sektu, zatvorim prozore i naprskam insekticidom
Serbo_Croatian je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-11-06, 08:28   #42 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,046
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

...u mojoj ulici ima jedan barcni par..imaju malo vise od 6o god...bez djece...cujem da su imali prije dosta godina bolesno dijete i nisu dozvolili transfuziju....dijete im je umrlo vele susjedi...cijeli zivot su solo...kuca, mecka, lova..itd.itd...ali solo...hmhmh...hart, bi rekel....druga prica...moj prijatelj iz njemacke ima roditelje jehovce ali on sam nije..on mi veli da su roditelji njemu dali na izbor za koga ce se odluciti...kao ostala familija nije dala da ga se prisilno ufura u jehovce....cak se ozenil u medjuvremenu u katolickoj crkvi....oni nisu bili na vjencanju u crkvi ali su posli dosli na festu....hmhm...malo cudna prica ali ju respektiram ..kaj sad...to su njegovi starci i on ih voli kakvi su takvi su.....
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-12-06, 11:35   #43 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
automaton se izdvaja iz maseautomaton se izdvaja iz mase

Jehovini svjedoci su cool.
automaton je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-01-07, 19:16   #44 (permalink)
Banned

Datum registracije: 25-12-06
Poruka: 32
STOCHKO se izdvaja iz mase

Nesmiju priumat krv jer neche bit chisti u drugom svijetu il tako neshto
STOCHKO je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-01-07, 20:36   #45 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika Gothic bird 666

Datum registracije: 29-12-06
Godina: 19
Poruka: 14
Gothic bird 666 se izdvaja iz mase
Wink Re: jehovini svjedoci

Istina je... Jehovini svjedoci nesmiju primat ničiju krv. Pa čak ni dijete od majke. Imaju neke čudne odredbe. Al su jako povezani i pomažu si međusobno.....
Gothic bird 666 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-03-07, 18:56   #46 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
automaton se izdvaja iz maseautomaton se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
samo da malo pojasnim za ICE istočni grijeh nije istoznačnica smrtnom grijehu!!!
Zato je možda bolje ako pričaš o religiji da se malo bolje informiraš ili barem iz neke pristojnosti ne koristiš u istoj rečenici Boga, Crkvu i jebeni...
a za jehovine svjedoke... odmah joj s vrata kažem da o Bibliji znam više nego ona i da mi sigurno neće ništa novo reći što ja već ne znam... ali ispravno tumačeno i prevedeno... i obavezno nadodam "pa tko je toliko lud da vama pristupi kada ni ne znate ispravno prevesti s hebrejskog ime Boga?"

Biblija se može tumačiti:
1. doslovno,
2.alegorijski,
3. simbolički.

Jehovini svjedoci se uglavnom drže doslovnog teksta Biblije i ne upuštaju se previše u druge vrste tumačenja.
Jehoni svjedoci su zajednica, što znači da se oni međusobno svi poznaju i jedni drugima su prisni i na raspolaganju kad je potrebna pomoć bilo na koji način. Ta potreba za zajedništvom i prisnošću najviše privlači ljude pa napuštaju crkve, jer crkve nisu zajednice, nego velike grupe u kojima je pojedinac najčešće izgubljen i anoniman.
automaton je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 04:16   #47 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika mogu biti krava

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 506
mogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mogu biti krava Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku mogu biti krava

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
varaš se... ne odlazak na misu nije teški grijeh. svesno odbijanje i stalni negativan stav prema cijelom tom činu i cijeloj instituciji Crkve jest!
Istočni grijeh je samo onaj grijeh koji su počinili Adam i Eva i svaki čovjek je s njim rođen... briše se na krštenju!
piše li to u bibliji?ili su to poganski običaji koji su ušli u nauk katoličke crkve nasuprot biblijskog učenja?da se nebi mučila ja ću ti dat natuknice;Dogma uvedena u tradiciju katoličke crkve-doktrina o sedam sakramenata-1439 god.Biblija uči da postoje samo dva sakramenta.krštenje u vodi i Gospodnja večera(euharistija)osoba se krsti da bi odala poštovanje i priznanje Bogu(treba ga svojim riječima priznat za Boga-a šta će reć mala beba?gu gu la?nemoj mi sad reć za to postoji pričest,jer te odmah usmjeravam na gornji dio teksta...i ne napadaj slučajno da san u sekti jer san ka i ti-pretpostavljam kršćena i pričešćena i na papiru mi piše da san rimokatolik-ali organski od kad san počela koristit mozak i uzela Bibliju u ruke,ne podnosin crkvu kao takvu instituciju.licemjernu..) da se odreće sotone,a ne nikakvo pranje od i.g.za koji san sad preumorna komentirat.04.32 je ipak...
Odgovori sa citatom
Star 17-08-07, 23:27   #48 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 40
Poruka: 153
enigma_ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Čudna je to sekta...mislim da ima nešto na tu foru al nisam ziher !
Potpisujem Tvoj post
enigma_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-08-07, 15:13   #49 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-05-07
Poruka: 4
TheRulz se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: daka Pogledaj Poruke
da i meni je to glupost, mislim da je tako gledo sam to u hitnoj službi, mislim to o transfuziji krvi
http://www.croportal.net/forum/image...3e6114e253.gif
TheRulz je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-08-07, 15:31   #50 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,329
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Serbo_Croatian Pogledaj Poruke
....jbt za mene je kasno....vec sam primio tudju krv....i to 2 jedinice krvi od razlicitih davaoca...najebo sam...ma dajte ljudi, ovo je 21 vek...ja kad vidim neku sektu, zatvorim prozore i naprskam insekticidom
haha naprskam insekticidom
dok se pored mene budis ti...
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: jehovini, svjedoci

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113