| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Katolička crkva u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: automaton Zna li itko od vas koliko je potrebna RKC ljudima? nekima nije potrebna uopće i taj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #93 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,655
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Katolička crkva [quote=automaton;734038 Ako je RKC tako loša institucija, kako to da još uvijek postoji? Što stoji iza te bjesomučne medijske kampanje protiv RKC? Kome RKC smeta? Kome je u interesu da je se oblati i obezvrijedi? Tko vuče korist iz toga? Zna li itko od vas koliko je potrebna RKC ljudima?[/QUOTE] nitko ne blati rkc bez razloga.činjenica je da u posljednje vrijeme crkva kao institucija nije ono sto bi trebala biti.upliče se u stvari koje se crkvu nebi smjele ticati a istovremeno zapostavljaju ono sto bi zapravo trebali raditi.bitna im je samo moć i novac, a ne ljudi.sramota je da u danasnje vrijeme sve vise pedofila su svećenici,takodjer je sramota da svaki svećenik vozi novi auto i gradi si privatne kuće van svoje zupe dok mu zupljani maltene gladuju.sramota je da svaki drugi svećenik ima tajni privatni zivot ,zenu i djecu.dok drugima propovjeda da sex prije braka nije u redu i da vambračne zajednice nisu dobre on radi upravo to.da stvar bude gora većina svećenićke djece je nekrstena.najzalosnije je sto umjesto da ljudi imaju koristi od crkve crkva ima vecu korist od ljudi.a da ne spominjem kako u najtezem trenutku covjeka kao sto je smrtni slucaj oni odbiju izaći na ispraćaj i sl.osobno sam se u to vise puta uvjerila.a tek uplitanje u ratove i politiku.i to sto ljude koji su hodali po zemlji i bili gresni kao i svi mi proglasavaju svetim,ma na osnovu cega su sveti?nikada nisu zgrijesili?ma fuj. dragi moj ljudima treba vjera a ne crkva kao institucija.i sve vise ljudi se okreće od nje i to nesto traze dalje. i uopce ih ne osudjujem zbog toga.uzeli su si maha jer ih ova politika podrzava a prije su bili manji od makovog zrna.
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #94 (permalink) | |||
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 655
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Katolička crkva Citat:
Djeca začeta umjetnom oplodnjom nisu od Boga pa im nije mjesto u Crkvi itd. Homoseksualizam nije prirodan pa im nije mjesto u Crkvi ni na svijetu dok je pedofilija očito prihvatljiva. Propagira se humanost i solidarnost a umjesto da grade bolnice, skloništa za beskučnike, azil za životinje, pomažu kupnjom umjetnih pužnica za gluhu djecu ili kupe mamograf itd. oni grade crkve i katedrale iako je Bog svugdje i sve vidi pa mu se možeš molit i na livadi. Citat:
Citat:
Zametak moj vidješe oči tvoje, u knjizi tvojoj sve je to zapisano, i dani zabilježeni, kad ih još nije bilo ni jednoga. I još: isto Psalmi Davidovi 127.16. Evo nasljedstva od Gospodina, djeca, porod je dar od Boga. Znači Bog daruje mami, tati i svijetu malog Hitlera ili svečenika pedofila iako zna sve što če učiniti u svom životu i prije nego je začet. Tvoj Bog nama svjesno daje te pojedince - zlo i zato odbijam klanjati se takvom Bogu. Ljudima (a tako i meni) je potrebna vjera da ima nešto iza ovog života gdje čemo živjeti skladno bez mržnje i gdje će zločinci sa ovoga svijeta biti kažnjeni. RKC a i ostale vjere samo šire mržnju među nama i bogate se na tome. Počni razmišljat svojom glavom i možda češ to i sam vidjeti. | |||
| | |
| | #95 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Katolička crkva Sve više ljudi su pedofili, a samim tim i svećenici....a i razumljiva je ta pojava, pogotovo zbog celibata, teško se ljudi nose s tim.... Vlada Sjedinjenih Američkih država...
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #97 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Katolička crkva Ali je u tom malom periodu počinila više zla nego Crkva.... Uostalom, zašto malo ne serete po Islamu, sagledaj trenutnu situaciju te vjere i Katolicizma i povuci paralele....
| | |
| | #98 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,655
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Katolička crkva Citat:
e pa nebi se slozila da je SAD ucinio vise zla od crkve no to nije ni bitno.dovoljno je sto se mogu usporediti da svatko s malo soli u glavi shvati da crkva nije ok. zasto komentirati islam kad je ovo tema RKC?sve ostalo bi bilo off-topic
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... | |
| | |
| | #99 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Katolička crkva Svako sa imalo soli u glavi bi shvatio u kakvoj je situaciji Katolička crkva i koliko se ona unaprijedila (unatoč urođenom tradicionalizmu) tijekom stoljeća.... Kako možeš uopće očekivat da ta institucija ide rame uz rame sa ovim novim liberealizmom i slobodoumljem, koje će nam zapravo donijeti više štete nego koristi..... Zar je Katolička crkva stanjila ozonski omotač? Zar zbog Katoličke crkve sve više ljudi na svijetu oboljeva od malignih bolesti? Stvari koje će dovesti do kraja opstanka ljudi na ovom planetu nemaju nikakve veze s Katoličkom crkvom, a institucija kao institucija....imaš ih šta žele moć, a imaš i one druge, iskrene, poštene ljude....jebiga, tako svijet funkcionira...
| | |
| | #100 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Katolička crkva Sori, nisam moga editirat.....evo ti jedno veće zlo SAD-a koje nadilazi bilo kakvo zlo koje je Crkva ikad napravila.... Riječ je o prijedlogu EU o smanjenju emisije štetnih plinova u odnosu na 1990.g. za 20%....u pitanju je cijelo čovječanstvo pobogu, svi ćemo izginit....ali naravno SAD se buni, ne pristaje.... ova odluka SADa će dugoročno gledano utjecati na smrt više ljudi nego za šta su sve Vjerske institucije zajedno ikad bile odgovorne....
| | |
![]() |
| Tagovi: crkva, katolicka |
« Ateizam
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |