| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Katolička crkva u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: automaton Tako je i s opijumom iz navedene rečenice: on samo uklanja, ublažava bol, ali ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #142 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Katolička crkva Narod može bez opijuma, i narod mora bez opijuma. Opijum koristi samo onima koji ga prodaju.
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #143 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Katolička crkva Kad je to u povijesti narod bija bez ikakvog opijuma? Komunizam u praksi kao jedno pseudokršćanstvo, današnje moderno društvo sa svojim religijama i svecima, politeistička prošlost, fetišizam od najranijih vremena. Nikad čovječanstvo nije bilo bez opijuma jer nije sposobno bit bez njih. |
| | |
| | #144 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Katolička crkva Opijum je najgora droga. Ostali opijati su puno blaži, i imaju puno slabije i lakše posljedice.
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #145 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 620
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Katolička crkva Citat:
A možda je greška u vama što nerazmišljate svojom glavom nego samo ponavljte ono što su vam tupili od malena. Moje mišljenje o vama je: Da ste rođeni kao Muslimani onda bi imali njihovo mišljenje, da ste rođeni kao Hindusi imali njihovo mišljenje, da ste rođeni kao ...... imali bi njihovo mišljenje. Ja, a vjerujem i Mrkyblu, sam odgojen kao katolik (krštenje, prva pričest i krizma) a svoje mišljenje sam razvio kada sam pogledao koliko zla ima na svijetu a Crkva nam govori da je Bog milostiv (MILOSTIV JE I VELIK GOSPODIN). Ako je takav kao što nam Crkva govori zašto je dopustio da se u Njegovo ime učini toliko zla? | |
| | |
| | #149 (permalink) | ||
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,396
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Katolička crkva Citat:
![]() Citat:
Dakle zlo se događa zbog ljudskih grijeha za koje smo sami krivi. Crkva, tj. papa je se ispričao za zla koja su počinjena. Opet ta zla su počinjena ljudskom krivicom i ohološću u interpretaciji što Bog želi. A Bog ne želi silu.
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. | ||
| | |
| | #150 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 620
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Katolička crkva Pročitaj si Bibliju (Božiju riječ). Bog šalje slugu svoga Nabuhodonozora cara Babilonskog da uništi Jeruzalem i Židovski narod. I odmah najavljuje da će ga za dvadeset godina zbog toga zatrti, njega i Babilon. Šalje ga i kažnjava ga jer ga ovaj sluša. Prema Bibliji (na kojoj se temalji tvoja vjera u Boga) baš i nema izbora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: crkva, katolicka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Crkva i utjecaj na društvo | silence | Politika | 62 | 10-08-06 11:23 |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:48.