| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Katolička crkva u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Bluebird Mislim da bi trebali odvojit iskazivanje mišljenja i filozofiju, jer je ona ipak nešto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #202 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Katolička crkva Citat:
Ti baš znaš nasmijati čovjeka. Lijepo je što postojiš... | |
| | |
| | #203 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Katolička crkva Vidim koja je vaša filozofija, napad je najbolja obrana, i ne samo napad već i vrijeđanje. Automaton, ja jako volim sarkazam, al tebi baš ne ide.
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #204 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,655
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Katolička crkva Citat:
![]()
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... Zadnji Uredio mrkyblu : 02-02-08 u 17:54. | |
| | |
| | #205 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,923
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Katolička crkva Citat:
ne samo Crkva, nego nitko nema pravo govorit drugome što je najbolje za njega...a Crkva je napravila mnoga sranja u svom postojanju...a jedna od većih u novije vrijeme je odabir Ratzingera za papu... Bog i Crkva su dva odvojena pojma...i Crkva radi ono što je najbolje za nju....svako njeno petljanje u poslove izvan njenog područja djelovanja je radi vlastite koristi...
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death | |
| | |
| | #207 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Katolička crkva Dubrovački biskup o smrti kao jedinom izboru silovane osobe Citat:
![]() Slobodno pljujte, ovoga komentirajte... ![]()
__________________ Čovjek je gospodar onih riječi koje nije izgovorio, ali je rob onih koje su mu izmakle. | |
| | |
| | #209 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Katolička crkva obziron šta je ratzinger izjavija i šta je bozanić izjavija, od njima nižih se ne može ni očekivat bolje kakvi šefovi, takvi i podređeni ![]()
__________________ Najbolji sam, uooueeee, prognozer ja, na ovom svijetu ja sam najbolji. Para papa para pa paaa Zadnji Uredio marinkoM8 : 05-02-08 u 17:31. |
| | |
![]() |
| Tagovi: crkva, katolicka |
« Ateizam
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Crkva i utjecaj na društvo | silence | Politika | 62 | 10-08-06 11:23 |