| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Katolička crkva u Znanost forumu; Imaš pravo.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #224 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,033
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Katolička crkva eto sve ti je ovime rečeno... Citat:
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." | |
| | |
| | #225 (permalink) |
| Banned | Re: Katolička crkva zanima me da li kod katolika postoji saznanje da je pre 4 god. izvestaj najveceg katolickog reda ili sta vec u AMERICI izneo podatak da u SAD postoje oko 40.000 crkvenih sluzbenika, podanika i ostalih clanova kat.crkve i da su od toga regist.28% onih koji se izjasnjavaju da preferiraju pederluk smatra se da skoro 40% to i radi aktivno alo ljudi kakve su oni boziji izaslanici, po meni su oni samo lopine koji uzivaju od praznoglavih i bogatih u AMERICI ma ima primera i kod nasih popova ali ovi su haos |
| | |
| | #228 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Katolička crkva Citat:
Svašta... Daj mi reci tko je to objavio, gdje, i kada? Sigurno imaš link, citat, poveznicu, dokaz...
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #229 (permalink) |
| Banned | Re: Katolička crkva veruj ne veruj kako hoces , ja licno citao a text u stampi je bio povodom nekog masovnog pojavljivanja zlonamere svestenika prema istom polu u jednoj amer.drzavi ne necu lagati nesecam se ali ovo nije patka, znam da su mnogi roditelji svoju decu povlacili sa tih njihovih ucenja ili tako nesto |
| | |
| | #230 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Katolička crkva Kao prvo - ako je pisalo u novinama, ne znači da je istina kdo drugo - čak i da jest istina, kakve to ima veze sa bilo čim?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
![]() |
| Tagovi: crkva, katolicka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Crkva i utjecaj na društvo | silence | Politika | 62 | 10-08-06 12:23 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:39.