Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Filozofija i religija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filozofija i religija Raspravljate o temi Katolička crkva: HTV truje djecu nasiljem, stereotipima te neprimjerenim reklamama u Znanost forumu; ,, ko jebe crkvu i takve budale ,,...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-05-07, 14:33   #21 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-02-06
Godina: 18
Poruka: 422
@ vanus se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku @ vanus
Re: Katolička crkva: HTV truje djecu nasiljem, stereotipima te neprimjerenim reklamam

,, ko jebe crkvu i takve budale ,,
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 14:36   #22 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,976
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Re: Katolička crkva: HTV truje djecu nasiljem, stereotipima te neprimjerenim reklamam

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Ja mislim da oni nisu protiv televizije i novina, samo njegovog sadržaja, kojim većina nas nismo baš zadovoljni. Ovaj put se ne slažem s Damfiskom, ne slažem se da im treba zabranit istupanje u javnost. Tko vas tjera da ih slušate?
Zasto me onda tjeraju da ih plaćam?
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 14:36   #23 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,659
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: HPLJ5L Pogledaj Poruke
U potpunosti se slažem sa Silence-om i Oggyjem, ali se u veću raspravu neću upuštati iz istog razloga koji navodi Wanderwall.

... snip ...

Ma, bolje mi je da više ne komentiram.
samo daj .. svaka čast na komentaru .. inače se dobrim djelom slažem s tobom.
nij problem u TV, čak ni u onome što se prikazuje, nego u roditeljima koji svoju brigu prebacuju na TV ili računala, dakle zanemaruju djecu. međutim, tu tehnologija nije ništa kriva i takva obitelj (gdje roditelj zanemaruje djecu iz nekog razloga), ti i dalje bila takve, samo djeca ne bi gledala TV ili bila na internetu, nego bi možda bila cjeli dan na ulici ili bi već našla nešto raditi pošto roditelju očito nije stalo kaj se s djetetom dešava ...

umjesto da se prime posla, ako im je već stalo do obitelji i ukažu na prave probleme koji muče ljude, lakše je sve svaliti na TV i internet ko neke sotonske izaslanike koji eto uništavaju obitelji ....

trebali bi konačno prihvatiti da uloga žene više nije stroj za rađanje, da klasična obiteljska struktura (3-4 generacije pod istim krovom) više ne funkcionira, da se društvo otvara i da ljudi više nisu ograničeni na svoje selo (grad) i ostalo .. da se svijet promjenio ....

ajmo maknut TV iz obitelji u kojoj roditelji zapuštaju djecu (nije bitan razlog) i kaj ćemo dobiti? kaj će odma biti idila iz 17. stoljeća, di će glava kuće sjedit i govorit šta je bilo dok mu trudna ženica nosi hranu i masira stopala?

OĆE KURAC ....
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 14:37   #24 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Zasto me onda tjeraju da ih plaćam?
upravo to .. ja nisam vjernik, ne idem u crkvu, zašto ja onda moram plaćat njihove usmene proljeve?
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 14:41   #25 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 20
Poruka: 1,344
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Citat:
Pravi autor: antifašist
Bozanić koji kenja na Beliburgu? NEMA.
Na podforumu "Filozofija i Religija". Da ijedan pop koristi sličan diskurs, ne da bi se odreka Crkve- nego bi se zalaga za one "kulinarske" metode prema svećenicima koje su provodili partizani u 2. sv. ratu.

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll
Meni je najsmješnije u svemu tome da o obitelji govore oni koji obitelj uopće nemaju (dakle Crkva).
Tako je. Ista stvar je sa onima koji gromoglasno seru protiv Crkve. Damfisk nam upravo piše iz Ruande, gdje već 10 godina služi u misijama, iščekujući kandidaturu za kardinala; stoga je njegovo izlaganje opravdano.
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 14:41   #26 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,584
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: @ vanus Pogledaj Poruke
,, ko jebe crkvu i takve budale ,,
Ipak malo pretjeruješ. Ne možeš na osnovu jedne teme izjavljivat nešto takvo! Ponovit ću, i ja sam katolik, ali se ne slažem s nekim stvarima za koje se Crkva zalaže, i definitivno mi ne pada na pamet govorit takvo nešto. Pa nije baš sve što Crkva radi loše!
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 14:47   #27 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,497
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Pa ako im zabranimo istupanje u javnost onda se možemo komotno vratit u vrijeme komunizma. Ja nisam neki vjernik, ali nisam za bilo kakvu zabranu govora. Plaćate i tv pretplatu, a šta gledate? Reprize dosadnih serija. Ne kažem da se slažem sa nekim stavovima Crkve, ali me to njihovo "popovanje" kako je netko već nazvao ne dira..
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 14:50   #28 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pa ako im zabranimo istupanje u javnost onda se možemo komotno vratit u vrijeme komunizma. Ja nisam neki vjernik, ali nisam za bilo kakvu zabranu govora. Plaćate i tv pretplatu, a šta gledate? Reprize dosadnih serija. Ne kažem da se slažem sa nekim stavovima Crkve, ali me to njihovo "popovanje" kako je netko već nazvao ne dira..
gle ... nek oni pričaju kaj god oće, ali zakaj ih ja moram plaćat?
tv pretplatu ne plaćaju baš svi .. jelda?
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 14:56   #29 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,346
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pa ako im zabranimo istupanje u javnost onda se možemo komotno vratit u vrijeme komunizma. Ja nisam neki vjernik, ali nisam za bilo kakvu zabranu govora.
Vidis u tome i je problem, sto oni svojim javnim govorom pokusavaju drugima zabranit pravo govora. Zasto su protiv novina, net-a, tv-a? Zato sto tu ljudi koji nisu iz crkve slobodno govore na tim mistima i oni to ne mogu kontrolirat.
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 15:03   #30 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,887
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Eh, Wampice- glas razuma. Da ti mogu dati rep+ dao bih (Kristijan je valjda ljubomoran pa mi ne daju da ti sad dam rep).

Što, ako ja ne volim sindikate (jer im se vođe sližu s političarima pa navijaju za jedne ili druge, samo beru novce, i sl) pa sad da dignem graju ko vi da ih se pali ili im čupaju jezici, odmah bih ispao neki bauk...

Ne zaboravite da po statistici njihova organizacija predstavlja preko 3/4 stanovništva- nek' pričaju, a tko hoće slušati neka sluša, a tko hoće to uzeti 'k srcu' neka uzme. Tko ne će, ne mora- ništa jednostavnije.

Silence- opet se ne slažem s tobom; zar je zapuštanje djece otići na posao?!? Mali upali teve prije nego starci dođu s posla (recimo, petkom u 16, repriza tzv. humorističke serije 'Bitange i princeze') i pogledaj koji će rječnik moći pokupiti... A ti ćeš brijati da ga staci zapostavljaju jer su došli s posla u 17. I normalno- ne ćeš reći, ljudi moraju plaćati televiziji, pa bi trebali imati mogućnost utjecati na to što se i kad prikazuje, pa makar za njih (odn. neke od njih) morale progovarati udruge 'civilnog društva' (jer se članovi mondenih udruga civilnog društva tuku, štiklama i rukama, a o uvredama da ne govorim, na sjednicama te državne televizije).
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: crkva, djecu, htv, katolicka, nasiljem, neprimjerenim, reklamama, stereotipima, truje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:06.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113