| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Katolička crkva: HTV truje djecu nasiljem, stereotipima te neprimjerenim reklamama u Znanost forumu; ,, ko jebe crkvu i takve budale ,,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Katolička crkva: HTV truje djecu nasiljem, stereotipima te neprimjerenim reklamam ,, ko jebe crkvu i takve budale ,,
__________________ Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. ![]() Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,976
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Katolička crkva: HTV truje djecu nasiljem, stereotipima te neprimjerenim reklamam Zasto me onda tjeraju da ih plaćam?
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Banned | Re: Katolička crkva: HTV truje djecu nasiljem, stereotipima te neprimjerenim reklamam Citat:
nij problem u TV, čak ni u onome što se prikazuje, nego u roditeljima koji svoju brigu prebacuju na TV ili računala, dakle zanemaruju djecu. međutim, tu tehnologija nije ništa kriva i takva obitelj (gdje roditelj zanemaruje djecu iz nekog razloga), ti i dalje bila takve, samo djeca ne bi gledala TV ili bila na internetu, nego bi možda bila cjeli dan na ulici ili bi već našla nešto raditi pošto roditelju očito nije stalo kaj se s djetetom dešava ... umjesto da se prime posla, ako im je već stalo do obitelji i ukažu na prave probleme koji muče ljude, lakše je sve svaliti na TV i internet ko neke sotonske izaslanike koji eto uništavaju obitelji .... trebali bi konačno prihvatiti da uloga žene više nije stroj za rađanje, da klasična obiteljska struktura (3-4 generacije pod istim krovom) više ne funkcionira, da se društvo otvara i da ljudi više nisu ograničeni na svoje selo (grad) i ostalo .. da se svijet promjenio .... ajmo maknut TV iz obitelji u kojoj roditelji zapuštaju djecu (nije bitan razlog) i kaj ćemo dobiti? kaj će odma biti idila iz 17. stoljeća, di će glava kuće sjedit i govorit šta je bilo dok mu trudna ženica nosi hranu i masira stopala? OĆE KURAC .... | |
| | |
| | #25 (permalink) | ||
| prof. Foruma | Re: Katolička crkva: HTV truje djecu nasiljem, stereotipima te neprimjerenim reklamam Citat:
Citat:
| ||
| | |
| | #26 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,584
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Katolička crkva: HTV truje djecu nasiljem, stereotipima te neprimjerenim reklamam Ipak malo pretjeruješ. Ne možeš na osnovu jedne teme izjavljivat nešto takvo! Ponovit ću, i ja sam katolik, ali se ne slažem s nekim stvarima za koje se Crkva zalaže, i definitivno mi ne pada na pamet govorit takvo nešto. Pa nije baš sve što Crkva radi loše! |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,497
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Katolička crkva: HTV truje djecu nasiljem, stereotipima te neprimjerenim reklamam Pa ako im zabranimo istupanje u javnost onda se možemo komotno vratit u vrijeme komunizma. Ja nisam neki vjernik, ali nisam za bilo kakvu zabranu govora. Plaćate i tv pretplatu, a šta gledate? Reprize dosadnih serija. Ne kažem da se slažem sa nekim stavovima Crkve, ali me to njihovo "popovanje" kako je netko već nazvao ne dira..
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Banned | Re: Katolička crkva: HTV truje djecu nasiljem, stereotipima te neprimjerenim reklamam Citat:
tv pretplatu ne plaćaju baš svi .. jelda? | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,346
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Katolička crkva: HTV truje djecu nasiljem, stereotipima te neprimjerenim reklamam Vidis u tome i je problem, sto oni svojim javnim govorom pokusavaju drugima zabranit pravo govora. Zasto su protiv novina, net-a, tv-a? Zato sto tu ljudi koji nisu iz crkve slobodno govore na tim mistima i oni to ne mogu kontrolirat.
__________________ Granice ne postoje... izmislio ih je čovjek... |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,887
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Katolička crkva: HTV truje djecu nasiljem, stereotipima te neprimjerenim reklamam Eh, Wampice- glas razuma. Da ti mogu dati rep+ dao bih (Kristijan je valjda ljubomoran pa mi ne daju da ti sad dam rep). ![]() Što, ako ja ne volim sindikate (jer im se vođe sližu s političarima pa navijaju za jedne ili druge, samo beru novce, i sl) pa sad da dignem graju ko vi da ih se pali ili im čupaju jezici, odmah bih ispao neki bauk... Ne zaboravite da po statistici njihova organizacija predstavlja preko 3/4 stanovništva- nek' pričaju, a tko hoće slušati neka sluša, a tko hoće to uzeti 'k srcu' neka uzme. Tko ne će, ne mora- ništa jednostavnije. Silence- opet se ne slažem s tobom; zar je zapuštanje djece otići na posao?!? Mali upali teve prije nego starci dođu s posla (recimo, petkom u 16, repriza tzv. humorističke serije 'Bitange i princeze') i pogledaj koji će rječnik moći pokupiti... A ti ćeš brijati da ga staci zapostavljaju jer su došli s posla u 17. I normalno- ne ćeš reći, ljudi moraju plaćati televiziji, pa bi trebali imati mogućnost utjecati na to što se i kad prikazuje, pa makar za njih (odn. neke od njih) morale progovarati udruge 'civilnog društva' (jer se članovi mondenih udruga civilnog društva tuku, štiklama i rukama, a o uvredama da ne govorim, na sjednicama te državne televizije).
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: crkva, djecu, htv, katolicka, nasiljem, neprimjerenim, reklamama, stereotipima, truje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:06.

Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. 
Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig!