| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Katolička crkva: HTV truje djecu nasiljem, stereotipima te neprimjerenim reklamama u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Oggy Da, to se bas idealno slaze sa naukom vjere i Isusovim govorima. Bravo!! Ne kužim. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,146
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Katolička crkva: HTV truje djecu nasiljem, stereotipima te neprimjerenim reklamam Ne kužim. Crkva- narod Božiji. Isus- veliki pastir. Crkvu vode ljudi. Kao da moram objašnjaviti djetetu u 5. razredu.
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
| | #62 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Katolička crkva: HTV truje djecu nasiljem, stereotipima te neprimjerenim reklamam Citat:
![]() | |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Katolička crkva: HTV truje djecu nasiljem, stereotipima te neprimjerenim reklamam ,, hehe to meni ne igra nikakvu ulogu ,,
__________________ Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. ![]() Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! |
| | |
| | #64 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Katolička crkva: HTV truje djecu nasiljem, stereotipima te neprimjerenim reklamam Ajde kanite se Bozanićevog govora na Bleiburgu. Svećenik u propovjedi govori ono što je vezano to uz predhodno pročitano evanđelje ili uz situaciju u kojoj se odvija euharistija. Ako te briga za euharistijom i za evanđeljem NE SLUŠAJ ju!!! Nitko te ne sili.
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
| | #65 (permalink) | |||
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,941
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Katolička crkva: HTV truje djecu nasiljem, stereotipima te neprimjerenim reklamam I da znas da budem. Jeli ti se ikad dogodilo da si se toliko zaljubila preko ušesa da uopće nisi vidjela mane svog dragog? Jesi li ikad bila sa nekim dovoljno dugo da mislis da si ga upoznala 100%, a onda te odjednom iznenadi svojim ponasanjem (najcesce vrlo grubim). Jesi li svjesna da nekad su se ljudi vjencavali do max 23 godine. Jebote, ja imam 27 godina pa sam tek sada skupio dovoljno zivotnog iskustva da mogu procijeniti sta cu dalje... Citat:
Citat:
Citat:
Ima u crkvi vrlo pametnih ljudi, ljudi koji su zaduzili covjecanstvo. Sto crkva cijelo vrijeme njih ne gura u prvi plan? Nego gura tamo nekog popa koji iz svevisnjeg razloga zeli zabraniti rad nedjeljom!!
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |||
| | |
| | #66 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Katolička crkva: HTV truje djecu nasiljem, stereotipima te neprimjerenim reklamam Isus Krist kada je propovjedao pricano po evandjeljima iz Novog zavjeta nije propovjedao da crkva mora imati ogromne crkvetine, masu para, skupe aute, primanje para od vjernika za vrijeme mise. Propovjedao je skromnost, čestitost, poštenje, vjeru u Boga i pomaganje slabima i nemocnima. Od toga svega gdje ti smjestas crkvu danas? Pustimo prazne parole koje se mjenjaju kako se mjenjaju vremena... Citat:
(kad si mi vec tako bezobrazno spustila)
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #67 (permalink) | ||
| prof. Foruma | Re: Katolička crkva: HTV truje djecu nasiljem, stereotipima te neprimjerenim reklamam Citat:
kao što te npr. zakonom nagone da moraš platiti TV pretplatu iako ti se ne sviđa program?Prave li crkve od tvojih para? Ne razumijem zašto se buniš zbilja ... Citat:
![]() Zadnji Uredio zeljonar : 17-05-07 u 20:33. | ||
| | |
| | #68 (permalink) | |||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Katolička crkva: HTV truje djecu nasiljem, stereotipima te neprimjerenim reklamam Citat:
Citat:
Citat:
Ja sam u doba kad se počelo odlaziti na vjeronauke isao na etiku. Tamo mi nitko nije naredjivao da moram ici svaku nedjelju na misu ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |||
| | |
| | #69 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Katolička crkva: HTV truje djecu nasiljem, stereotipima te neprimjerenim reklamam Citat:
Ako pogriješiš možeš ispraviti (ljudski je griješiti), poduzeti određene mjere. A lijepo sam rekla NITKO TE NE PRISILJAVA DA SVE TRPIŠ! Ne kužim tvoju poantu. Ti bi se oženio da bi se rastao? Pa ne krećeš valjda iz te startne pozicije?! E da, fino je pričati o čovjeku za kojeg samo znaš da je "konzervativan" a nemaš pojma zašto je konzervativan i da li je uopće konzervativan. Za nekoga je konzervativan, za druge liberalan. Subjektivno gledište. Ali evo ti malo o Razingeru: - dr. fundamentalne teologije i dogmatike - 7 počasnih doktorata (i to svi prije nego kaj je postao papa)... između ostalog Minnesota, Lima, Universidad de Navarra, Uniwersytet Wrocławski... - odlike (ima ih previše, neda mi se pisati) - i evo neke knjige... možda te koja zainetersira: Uvod u kršćanstvo 2000 ; Eshatologija. Smrt i vječni život. Leipzig 1981 ; Dogma i Objava. Ne znam kaj te zanima. Čovjek je teolog, ne matematičar. Smatram da javnost traži senzaciju. Najbolje je reći nešto protiv Crkve, odmah će se svi sjatiti na tebe. Čim netko nešto krivo kaže eto ti publikacije samo takve. Evo primjer: nek jedan vjeroučitelj istupi i nešto okrivi Crkvu svi su tamo, a to što se 1000 drugih vjeroučitelja trudi i maksimalno pokušava djeci prenjeti Isusovu poruku nitko ali apsolutno nitko ne spominje. To za rad nedjeljom je posebna za tema za sebe. Već sam tisuću puta to pisala, neda mi se više.
__________________ Si vis pacem, para bellum. | |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Katolička crkva: HTV truje djecu nasiljem, stereotipima te neprimjerenim reklamam vidim, koliko god sam off neke stvari se ne mijenjaju ![]() teice, drži se
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
![]() |
| Tagovi: crkva, djecu, htv, katolicka, nasiljem, neprimjerenim, reklamama, stereotipima, truje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:41.

Crkvu vode ljudi. 

Svi smo mi MASS SARR

Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig!