| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Katolička crkva: HTV truje djecu nasiljem, stereotipima te neprimjerenim reklamama u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: teica Da zaljubila se jesam toliko da nisam vidila mane, ali se nisam udala. Za to bi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) | ||||||
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,031
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Katolička crkva: HTV truje djecu nasiljem, stereotipima te neprimjerenim reklamam Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | ||||||
| | |
| | #72 (permalink) | ||||
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,368
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
Objektivna sam maksimalno (koliko se može biti ako predaješ vjeronauk, ipak to nije matematika, ali tu bi se moglo i profesore povjesti provjeriti). Mislim da ne znaš plan i program vjeronauka. Otvorih HNOS i ajmo. Vidjet ćeš teme, vidjet ćeš plan i program rada, metode, motivacije, obrazono odgojne ciljeve... Pa o čemu ti pričaš? Kao da se vjeroučitelje pošalje samo tako u škole, kao da nema nikakve provjere. Ej, katolički vjeronauk se zove predmet.(vidi ovo "katolički") O kakvim obmanama pričaš? Hello!!! Opet se vraćaš na "teorije zavjere". Opet dolazimo do slobode izbora vjeronauka. Magični krug. A kad se uvijek u ovakvim temama nađem prozvana (čisto subjektivno mišljenje) tnx ![]() Citat:
![]() Citat:
Citat:
__________________ Zadnji Uredio teica : 17-05-07 u 21:01. | ||||
| | |
| | #73 (permalink) | |||||
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Katolička crkva: HTV truje djecu nasiljem, stereotipima te neprimjerenim reklamam Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Nego, za sada sa moje strane EndOffDiscussion jer se vrtimo u krug. Oboje smo si rekli sta smo mislili. Sad se samo ponavljamo ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... Zadnji Uredio Oggy : 17-05-07 u 21:06. | |||||
| | |
| | #74 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Katolička crkva: HTV truje djecu nasiljem, stereotipima te neprimjerenim reklamam E sad bi mi ovdje mogli raspravljati oko toga koliko roditeljima dozvoliti da se mješaju u odgoj svoje djece. E Oggy! Naravno da ih ona odgajaju i oni su i autoritet. |
| | |
| | #75 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Katolička crkva: HTV truje djecu nasiljem, stereotipima te neprimjerenim reklamam Oggy mogu te nešto pitati, al' da se ne naljutiš? Čak ne znam hoće li to pitanje biti po pravilima foruma, jer možda je pomalo intimno i ne spada u sferu dobrog ukusa, ali baš me zanima ... Jesi li ti kada unosio Badnjake u kuću, jeli se ikada u tvojoj kući molilo za večerom? Vjeruj mi da ni u crkvu ne moraš ići, ni svećenike slušati, ali neke vjera puno pomaže u životu kada je teško. Meni se isto gadi moj župnik jer je HaDeZeovac, ali ja odem u drugu župu, ispovjedim se, pričestim se, i popričam često sa svećenicima. Preko 80% su dobri ljudi, i širok spektar tema ima koje s njima možeš pričati. Ja o Hajduku i Dinamu često raspravljam s njima, to su normalni ljudi, i nije sve tako crno bijelo kako ti to vidiš kada gledaš sa malo veće udaljenosti. Neću ti puno pametovati, ali otiđi par puta na misu, čisto da vidiš kako je. Dođi kod nas u Međugorje, popenji se na Križevac, i na brdo ukazanja, pogledaj zalazak sunca u Međugorju, stopi se na misi sa svim onim ljudima koji su došli sa svih strana svijeta, osjeti to. Otkoči dušu svoju, pusti neka uđe u nju Duh Sveti .... A te neke svećenike koji ti krivu sliku daju, jednostavno ODJEBI, tako ja radim ![]() |
| | |
| | #76 (permalink) | |
![]() I ja isto to radim. ![]() | |
| | |
| | #77 (permalink) | ||||||
Citat:
![]() Molilo se nije jer nije takav obicaj u mojoj kući. Ali naravno, ne gundjam ako odem kod nekoga kod koga se moli. Dok god me ne počnu gledati sa izrazom nezadovoljstva zato jer se ja ne molim. Onda počinje tarapana kao što je ovdje Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Zeljac, ponavljam. Ja se divim vjernicima koji vjeruju u Boga i drago mi je zbog njih. Ali crkvu necu nikad prihvatiti. Barem ne dok je u stanju u kakvom je danas
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | ||||||
| | |
| | #78 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Katolička crkva: HTV truje djecu nasiljem, stereotipima te neprimjerenim reklamam A nema problema, ja poštujem svačiji stav, samo kažem svoja iskustva. Ni ja se ne slažem sa svima, jer i oni su ljudi, ali nađem svoje mjesto, svoj kutak u kojem uživam. Primjerice, ja se u crkvi nikad ne guram u prve redove, uvijek sam negdje pozadi, pa zatim nikad se ne pričešćujem par puta iza ispovjedi nego samo jednom jer sam grješnik što se vidi i na forumu Najgore mi je kad se tek ispovjedim, a neka dobra maca prođe pokraj mene , i odmah me muka otići pričestiti se, grižnja savjesti me muči. Jer se može sagriješiti mišlju, riječju, djelom i propustom ... A ja grješim svakako, ovisno gdje se nađem Eto, malo da otkočim temu da ne bude napeta ![]() Zadnji Uredio zeljonar : 17-05-07 u 21:50. |
| | |
| | #80 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Katolička crkva: HTV truje djecu nasiljem, stereotipima te neprimjerenim reklamam Sjećam se kad je jedna dobra stajala iza mene, i ja se slučajno okreno i ugledo tamo neke atribute, i pustio ju pred sebe da se ona prije mene ispovijedi iz dva razloga: 1. da mi bolje dođe na pogled 2. da se mogu ispovjediti kada ona ode i za taj grijeh što sam ju pustio pred sebe A i ja sam mislio tu udjeliti neke reputacije večeras, ali ovo me priječi ![]() A moderatorice bolje znaju nego uvaženi forumaši zašto ne možemo malo više reputacija djeliti ![]() Zadnji Uredio zeljonar : 17-05-07 u 22:38. |
| | |
![]() |
| Tagovi: crkva, djecu, htv, katolicka, nasiljem, neprimjerenim, reklamama, stereotipima, truje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:13.

pusa

Svi smo mi MASS SARR
, i odmah me muka otići pričestiti se, grižnja savjesti me muči.