| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Koliko smo spremni opraštati? u Znanost forumu; ....Zanima me razmišljanja današnjih običnih ljudi (ne nužno dubokih vjernika) koliko su spremni onako istinski od srca ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. i simpa Član | ....Zanima me razmišljanja današnjih običnih ljudi (ne nužno dubokih vjernika) koliko su spremni onako istinski od srca opraštati teže uvrede,nanesene (duševne) boli ili bilo koje druge vrste težih povreda...pa čak i one koje su ostavile duboke posljedice na vas kao pojedinca ili možda na nekou drugu osobu....i ako da vjerujete li dali vas praštanja oslobađaju raznih terta nakupljenih na vašem srcu,duši ili psihi....![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali smo spremni praštati u Duhu vjere? treba pokušati oprostiti premda je to jako teško naučiti.ali ako jednom oprostiš nešto nikada to više ne treba ponovno iznositi i nabijati čovjeku na nos,a ako to ne umiješ rađe ne opraštaj
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali smo spremni praštati u Duhu vjere? Treba oprostiti, ali ne i zaboraviti. To je moj moto u tim pitanjima. A pod oproštajem mislim nakon izvjesnog vremena, ne odmah
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: Dali smo spremni praštati u Duhu vjere? Ovako općenito u životu,teško me uvrijedit ili povrijedit...prilično sam otporan na takve stvari ali ako i dođe do toga onda teško opraštam,ili bolje da kažem...ne opraštam !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,646
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali smo spremni praštati u Duhu vjere? Treba oprostiti. Kaj ću si maltretirat život zato kaj je neka budala nanijela mi uvredu? Oprostiti, a ne zaboraviti. Ja vjerujem da će se jednoga dana svo zlo i dobro vratiti ko ih je počinio! Možda sam budala zbog toga, ali glupo mi je život ograničiti na ljutnju!
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Dali smo spremni praštati u Duhu vjere? Citat:
... malo sam ga izfilozofiro...no ako mislite drukćije...kažite....![]() | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,454
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali smo spremni praštati u Duhu vjere? Zašto bi trebalo oprostiti ![]() Ja sam isto kao slay, mogu podnijeti razna sranja, al ak si me fakat uvrijedio bolje da me više nikad ne vidiš. Ne zanimaju me tada nikakve isprike jer se tek u svađi iliti zavadi vidi ko je kakav. Kad bi ti ja oprostio cijelo vrijeme bi imao na umu kakav si zapravo, a u tu situaciju se neću dovodit. Pri tome mislim na ozbiljnije stvari, al ak je neka glupa nevažna svađa onda se mogu pomirit... Zadnji Uredio Adolon : 26-07-07 u 15:19. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali smo spremni praštati u Duhu vjere? Iako znam puno lajat i govorit teške riječi, dosad sam u životu opraštala dosta gadne stvari. Ne razmišljam previše o tome ali eto, bolje se ne trovat s mržnjom i bit ogorčen na nešto ili nekog.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Dali smo spremni praštati u Duhu vjere? Citat:
![]() | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 21
Poruka: 2,434
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali smo spremni praštati u Duhu vjere? Naravno da neke stvari mogu oprostiti ali neke i ne a još manje ih zaboraviti...da li me to čini egoističnim ili samo čovjekom neznam...možda i jedno i drugo. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dali, duhu, pras tati, spremni, vjere |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:38.

....Zanima me razmišljanja današnjih običnih ljudi (ne nužno dubokih vjernika) koliko su spremni onako istinski od srca opraštati teže uvrede,nanesene (duševne) boli ili bilo koje druge vrste težih povreda...pa čak i one koje su ostavile duboke posljedice na vas kao pojedinca ili možda na nekou drugu osobu....i ako da vjerujete li dali vas praštanja
oslobađaju raznih terta nakupljenih na vašem srcu,duši ili psihi....

... malo sam ga izfilozofiro...no ako mislite drukćije...kažite....