| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Koliko smo spremni opraštati? u Znanost forumu; poslje jebanja nema kajanja..tak veli od prileta baba... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| tako ti densali punici pod prozorom Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,634
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko smo spremni opraštati? poslje jebanja nema kajanja..tak veli od prileta baba
__________________ “I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.” |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,470
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko smo spremni opraštati? Ja stvarno, ali stvarno nisam zlopamtilo.. iako sve ovisi koliko sam povrijeđena i koliko je toj osobi žao. Citat:
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koliko smo spremni opraštati? Mislim da se često previše poistovjećuju pojmovi neopraštanja i mržnje, oni mogu biti ali i ne moraju biti spojivi.
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 2,017
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko smo spremni opraštati? Razlika je dal nas je netko povrijedio namjerno ili ne. U drugom slučaju naravno da ću oprostiti...pa svi mi griješimo i napravimo glupost. Ukoliko me netko namjerno povrijedi ne opraštam nikada...
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 2,017
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko smo spremni opraštati? tako je...zaključaj temu ![]()
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dali, duhu, pras tati, spremni, vjere |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:05.