| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Koliko vjernika ima na forumu? u Znanost forumu; Evo mala anketa, baš me zanima da li vjerujete u Boga, znam da je bila slična tema, ali evo ova ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Vjerujte li u Boga | |||
| Vjerujem | | 70 | 68.63% |
| Ne vjerujem | | 21 | 20.59% |
| Ne znam dali da vjerujem ili ne, nisam siguran da postoji | | 11 | 10.78% |
| Glasači: 102. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Koliko vjernika ima na forumu? Iako sam odgajan kao vjernik i svi doma su mi vjernici, ja stvarno nisam siguran u koju kategoriju da se svrstam i mislim da bi bilo licemjerno kad bi za sebe rekao da sam vjernik...Vjerujem u nešto, da li je to Bog ili nešto drugo ja stvarno ne znam ...
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: Koliko vjernika ima na forumu? Odgovorio sam da vjerujem...ali se svrstavam u kategoriju kao i Wonderwall.Vjerujem da nešto postoji a da li je to Bog...hmm...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Koliko vjernika ima na forumu? Ja vjerujem
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| banned | Re: Koliko vjernika ima na forumu? ima na forumu ljudi koji vjeruju u Boga, ja sam jedan od njih, nastojim svake nedelje biti na misi, tu i tamo neku promašim, ali da sam vjernik, u suštini nebih ni zakoračio na ovaj forum, razmislite malo što je grijeh i da li participirate sa objavljivanjem slika i raznoraznih liberalnih razmišljanja koje su u najmanju ruku čista suprotnost vjeri u Oca, Sina i Duha Svetoga i sve što pretstavljaju. Ja mogu samo moliti za oprost, iako sam nedostojan oprosta.
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Koliko vjernika ima na forumu? Ja osobno ne vjerujem u Boga. To ne znaci da imam nesto strasno protiv toga, i protiv ljudi koji vjeruju, svakako da svatko ima svoje razmisljanje. Prije jesam vjerovala, ali mi se onda u zivotu dogodila jedna stvar koja je potpuno promijenila moj i zivot, a time i zivot moga muza. Od tada mi je u glavi recenica ''da ima Boga ne bi se to dogodilo''. To sto mi se nije dogodilo nije mala stvar, pa da je mala stvar poljuljala moju vjeru, jer sam stvarno bila vjernik, ali mi se onda u jednom trenutku srusio svijet i morala sam donjeti jednu veliku odluku, i u mom zivotu nije nista vise isto. Do tada sam vjerovala da se dobrim ljudima ne dogadjaju toliko lose stvari jer Bog postoji, ali eto... ipak... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| banned | Re: Koliko vjernika ima na forumu? to su sve iskušenja, koliko je jaka naša vjera u Njega, Abraham je bio spreman žrtvovati svog sina jedinca kojeg je mislio da nemože imati, neželim nikoga kritizirati, svaka ovca koja se vrati stadu jednako je Bogu draga kao i ona koja je cijeli život bila u stadu. One giant leap of faith, can calm waves on the sea, So that pilgrims boat, face of allmighty can see. Ovo sam u hipu smislio, nadam se da vam se svidi. ![]()
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" |
| | |
![]() |
| Tagovi: ateizam, religija, vjernici |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:31.

...