| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Koliko vjernika ima na forumu? u Znanost forumu; Znam da su to sve iskusenja, i meni je ono bilo iskusenje, ne znam, mozda moja vjera nije bila dovoljno ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Vjerujte li u Boga | |||
| Vjerujem | | 77 | 66.96% |
| Ne vjerujem | | 26 | 22.61% |
| Ne znam dali da vjerujem ili ne, nisam siguran da postoji | | 12 | 10.43% |
| Glasači: 115. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Koliko vjernika ima na forumu? Znam da su to sve iskusenja, i meni je ono bilo iskusenje, ne znam, mozda moja vjera nije bila dovoljno jaka, ali moj zivot se tada potpuno promijenio i izgubila sam smisao vjerovanja u Boga, ne znam, mozda nikada nisam ni bila preveliki vjernik, ili me je jednostavno taj dogadjaj toliko pogodio da nakon toga ne pronalazim smisao vjere... mozda je to bilo iskusnje pred kojim sam popustila |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,407
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vjernika ima na forumu? Pharaoh to nisam očekivala da ću pročitati, svaka čast Ja vjerujem u Boga (bilo bi malo čudno kad ne bi) i da nam on pruža vječni život, da na s postavlja na kušnje, da nam je dao slobodu izbora, da nas prati i voli. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Koliko vjernika ima na forumu? ivana_de, baš je tako da dobri ljudi pate i da im se dešava to što se desi. Ako si istinski vjernik što je to patit 70 godina (jedan ljudski život) ako znaš da te poslije čeka život vječni, raj, kraljevstvo nebesko ili kako god već.
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vjernika ima na forumu? Naravno da vjerujem u Boga, samo je moje poimanje Boga drugačije..svi mi u sebi imamo Boga, dakle i mi smo djelom bogovi...vjerom u sebe i u svoje bližnje postajemo bolja bića i što je ta vjera jača, jači smo mi... "Prayer reveals the real secret of life, prayer will succed when thoughts are pure." Sai Baba
__________________ Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ??? |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-10-05 Lokacija: Varaždin
Poruka: 156
![]() | Re: Koliko vjernika ima na forumu? JA sam mislio da će biit veći postotak onih koji ne vjeruju... Pa onda sam ja drugi koji ne vjeruje, i to ne zato što mu se dogodila ikakva nesreća, nego jednostavno ne vidim smisla u tome. No offense poštujem sve vjernike i smatram vjeru jednom, u načelu, pozitivnom stvari.
__________________ "Not all chemicals are bad. Without chemicals such as hydrogen and oxygen, for example, there would be no way to make water, a vital ingredient in beer." Dave Barry. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,060
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vjernika ima na forumu? ateist sam. međutim, mislim da je vjera dobar oslonac u životu i da pomaže u teškim trenucima..
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #18 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Koliko vjernika ima na forumu? Ja vjerujem... i stvarno ono... pomoć sam uvijek dobio kad mi je trebala... Al ako vjeruješ u Boga treba biti skroman.. Meni je najdraža poslovica: "Traži malo i imat ćeš sve"
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
![]() |
| Tagovi: ateizam, religija, vjernici |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:01.

pusa