| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Koliko vjernika ima na forumu? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Ja ne vjerujem. Religija je opijum za mase. Legendo!... |
| Vidi Rezultate Anketa: Vjerujte li u Boga | |||
| Vjerujem | | 70 | 67.96% |
| Ne vjerujem | | 22 | 21.36% |
| Ne znam dali da vjerujem ili ne, nisam siguran da postoji | | 11 | 10.68% |
| Glasači: 103. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-01-07 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 133
![]() | Re: Koliko vjernika ima na forumu? vjerujem li u boga? pa ja mislim da vjerujem u nesto iznad a da li je to bog ili ne ne bih znao! odgajan sam da vjerujem boga i idem u crkvu kad god stignem ali ja isto mislim da je ta vjera previse iskomercijalizirana pa sad.... ![]() |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Koliko vjernika ima na forumu? Ne znam, jednostavno mi se toliko stvari desilo da si postavljam (vjerojatno glupo pitanje) ''postoji li Bog ako mi se sve to desilo''. Ne znam, ja postujem sve one koji vjeruju u Boga, uostalom, i muz mi je vjernik, i djeca su mi krstena, ali ja sam jednostavno izgubila smisao vjere i to je tako |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-02-07 Lokacija: OSIJEK Godina: 20
Poruka: 38
![]() | Re: Koliko vjernika ima na forumu? e jbg sad, nemojte se uvrjediti ali ja mislim da su to sve budalastine , iako su mi u rodbini skoro svi vjernici i cijelo vrijeme mi nametali vjeru ispalo je drugacije isto kao i sudbina...nesto sjebemo u zivotu i sta drugo govoriti nego: to je sudbina, ili govoriti kako je bog to htjeo...
__________________ "Mmmmm, unexplained bacon." |
| | |
| | #27 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vjernika ima na forumu? ne znam, možda pragmatični vjernik postanem kada (i ako) me ulovi strah od smrti jer ljepše je vjerovati da neće samo nestati slike i da će me pojesti crvi nego da će mi duša odlebdjeti na bolje mjesto.. ipak, to mi se sada čini daleko. ipak dugo godina gradim svjetonazor ovakvim kakav jest.. nije lako to mijenjati. i, opet, ne osjećam potrebu. za vjernike, pak, imam samo , ukoliko pretjerano ne nameću svoj pogled drugima. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| next best thing | Re: Koliko vjernika ima na forumu? bladi infidels ju ol vil bi dikapetejtid end aj vil spit daun jor nekspoken lajk a tru bilivr ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vjernika ima na forumu? Ja pripadam u 3. skupinu (50% 50%). Dakle, ideja da Bog postoji, kraljevstvo Božje itd. mi zvući lijepo, privlaći me. Ustvari sviđa mi se ta ideja. Bilo bi lijepo da to postoji. Međutim, život je brz 'ko metak, koliko prosječno živi jedan nepušač?75 godina? Stoga, ne izvršavam svoje vjerske dužnosti prema Bogu, jer se ne želim zajebat u životu. Ako Bog postoji, volio bih da me primi u kraljevstvo nebesko, nisam kriminalac. Što se tiče Crkve, to je jedna od najvećih manipulacijskih sila ikada. Međutim, počeo sam osječati neke paranormalne sile, tipa neki ženski glas što je vikao pokraj mene, a kad sam se probudio nikoga nije bilo, linija se upalila sama u 2 ujutro i čuo sam "ništa mi neće dan pokvarit, brusi vari vari" na maksimalnu jačinu zvuka, spirale od peći do mene se pale gase u posebnim ritmovima što nije normalno i tako dalje. To mi ipak nakon nekog zastrašenja daje nekakvu utjehu da Bog postoji. Zadnji Uredio ice : 02-02-07 u 16:21. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ateizam, religija, vjernici |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:38.

, iako su mi u rodbini skoro svi vjernici i cijelo vrijeme mi nametali vjeru ispalo je drugacije