| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Koliko vjernika ima na forumu? u Znanost forumu; ne da vjerujem nego znam da postoji xD neću ić u daljne diskusije jer znam di to vodi....... |
| Vidi Rezultate Anketa: Vjerujte li u Boga | |||
| Vjerujem | | 70 | 67.96% |
| Ne vjerujem | | 22 | 21.36% |
| Ne znam dali da vjerujem ili ne, nisam siguran da postoji | | 11 | 10.68% |
| Glasači: 103. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #65 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-03-08 Godina: 1
Poruka: 288
![]() | Re: Koliko vjernika ima na forumu? dakle za sada: 69 % - vjernici, religiozni (sve ispovjesti) 31 % - nevjernici, ateisti, agnostici pa dobro. nije toliko losa situacija. nadam se da ce biti sve bolja. definitvno i na ovom malom uzorku vidi se da msje Bozanic barata sa krivim podacima. ![]() stim da od ovih 69% bi trebalo istisnuti jos malo podataka u sto tocno oni vjeruju i na koji nacin sto se vidi iz nekih postova. tako da bi jos cca 10% zapalo u donju skupinu po mojem iskustvu. e sada zasto ovih 31% financira vjernike u HR to je pravo pitanje. sto bi rekao msje Bozanic : "ateista ima malo ali su nazalost jako dobro rasporedjeni" ![]() opet krivo . cini se da ih je sve vise prav za prav. ![]() bar na ovom forumu. |
| | |
| | #66 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vjernika ima na forumu? ja vjerujem...
__________________ ......""NEMOGUCE je samo velika rijec koju koriste mali ljudi da bi lakse zivjeli u svijetu koji im je dan,umjesto da potraze snagu da bi ga promijenili""...... |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vjernika ima na forumu? Ja ne vjerujem,barem dok mi netko ne dokaze suprotno
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Tagovi: ateizam, religija, vjernici |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:38.