| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Koliko vjernika ima na forumu? u Znanost forumu; Vjerujem u Boga i u crkvu...... |
| Vidi Rezultate Anketa: Vjerujte li u Boga | |||
| Vjerujem | | 88 | 67.18% |
| Ne vjerujem | | 30 | 22.90% |
| Ne znam dali da vjerujem ili ne, nisam siguran da postoji | | 13 | 9.92% |
| Glasači: 131. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #73 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-08-08 Lokacija: na putu...
Poruka: 191
![]() | Re: Koliko vjernika ima na forumu? Vjerujem. Pustite ta sranja, vamo tamo, ko koliko sere, neka pravila mala. Postajemo ko stari Židovi! Najvažnije je ono unutra, ljubav! Mnogi ljudi bježe od svega toga zbog crkve, ma pustite crkvu. Neće crkva za nas vjerovati! ja vjerujem da sve dobro dolazi od Boga, ostalo je... ne znam... Jedna je napisala da je vjerovala, pa više ne vjeruje. Koliko dobro poznaješ našu vjeru? Koliko si puta pročitala Novi zavijet? Jebo te zvučim ko fratar! Ne vjerujemo zbog našeg ega
__________________ God begs me, the more I see the light, who wants to see? God told me, I've already got the light, oh I say... |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-08-08 Lokacija: na putu...
Poruka: 191
![]() | Re: Koliko vjernika ima na forumu? netko je rekao da je vjera naš izbor, točno tako. Bog nam nudi izbor: vjeruj ili umri! ![]() ![]()
__________________ God begs me, the more I see the light, who wants to see? God told me, I've already got the light, oh I say... |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-10-08 Lokacija: Catalunya
Poruka: 25
![]() | Re: Koliko vjernika ima na forumu? citala sam neke komentare...i kao prvo svi imaju pravo da misli sta god zele, postujem to...ali ja to ne skontam kako neki ne vjeruju u Boga...tko vas je onda stvorio ? ja vjerujem u Boga- Allaha -101% i sve sto imam zahvalujem njega!
__________________ l Catalunya is not Spain !!! |
| | |
| | #76 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vjernika ima na forumu?
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound |
| | |
| | #80 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vjernika ima na forumu? e tu si me sredija. na to ti neman odgovor ![]()
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound |
| | |
![]() |
| Tagovi: ateizam, religija, vjernici |
« ukazanja
|
vjerujete li u Boga »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:13.

ovo vodi prema dubokoumnoj filozofskoj raspravi