| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi KRAJ SVIJETA!!! u Znanost forumu; Po kalendaru drevne civilizacije Inka i Maja ceo svijet bi trebalo da ode u pičku materinu 1. decembra 2012. Šta ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Da li vjerujete da će biti smak svijeta 2012? | |||
| Da | | 0 | 0% |
| Ne | | 21 | 56.76% |
| Šta me boli kurac | | 16 | 43.24% |
| Glasači: 37. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,079
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: KRAJ SVIJETA!!! Ne Šta me boli kurac ovo bi bile moje 2 opcije, al kako se moze odabrat samo jedna biram prvo.
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: KRAJ SVIJETA!!! da , da ..Armagedon ce se pojavit ..samo stto nije ![]() ali nema zime za Eskime , mi cemo se svi preselit u Crnu Goru , tamo se sve dogadja sa 10 g zakasnjenja ![]()
__________________ Zbog Dinama nek me pljuju, zbog Dinama nek me psuju i krv moju mogu piti, al za DINAMO CU UVIJEK BITI !!! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: KRAJ SVIJETA!!! Ljudi, ajde se sjetite malo proslih vremena. 1999 - Izjavljeno da ce smak svijeta biti u 2 mjesecu 2001 godine. WHAT THE HELL?!?! sad je 2008 mi jos zivimo. 2002- Izjavljeno da ce 2004 biti smak svijeta WTF WE ARE STILL ALIVE AND WORLD IS STILL HERE daj ljudi nemrete bit tak naivni. cast iznimkama ali ovi koji vjeruju njima mozes doslovno prodat muda pod bubrege. Smak svijeta ce bit kad chuck norris to kaze i amen. Ili kad sanader postane posten covijek ![]()
__________________ Decki, hvala vam za zajednicke trenutke osjecaja ponosa. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: KRAJ SVIJETA!!! Ma daj..... Vec je trebao biti 50 puta pa je ispalo da je pizdarija. To se smislja samo za stvaranje masovne histerije koja je vec postala izlizana sto se tice toga. Moje misljenje: GLUPOST!
__________________ I sit, in my desolate room, no lights, no music, Just anger I've killed everyone I'm away forever, but I'm feeling better!!! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-08-08 Lokacija: na putu...
Poruka: 191
![]() | Re: KRAJ SVIJETA!!! TO SAMO BOG ZNA!! malo se informirajte.. mislim, hello!!
__________________ God begs me, the more I see the light, who wants to see? God told me, I've already got the light, oh I say... |
| | |
![]() |
« šta mislite koliko utjecaja može imati sreća na uspjeh čovjeka
|
Dali vjerujete da je Isus postojao? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:20.