Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Filozofija i religija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filozofija i religija Raspravljate o temi Krizma - kumovanje... u Znanost forumu; Eto, prošlu nedjelju me došao od očevog bratića njegov sin pitati da li ću mu biti krizmani kum ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-01-08, 21:00   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-01-08
Godina: 20
Poruka: 440
potemkin.hr se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku potemkin.hr
Cool Krizma - kumovanje...

Eto, prošlu nedjelju me došao od očevog bratića njegov sin pitati da li ću mu biti krizmani kum i ja sam pristao (iako sam ateist), bilo mi ga žao odbiti, a i sad budem glavna faca tamo... Prije 5 minuta sam saznao da je dolaženje na misu [] obavezno za kumove, jelte (iako se to kosi sa mojim terminom zdravog sna od 4 ujutro do 8). A šta ću, žrtvovat će se kum za svog kumića
Kao kumovi, što ste vi kupovali svojim kumićima (što bi bilo pametno kupiti 14-godišnjaku a da nije komp/TV jer to ima već)?
potemkin.hr je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-01-08, 21:06   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,374
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon
Re: Krizma - kumovanje...

Za tu i slične prigodu ja sam uvijek kupovao nešto što ima trajnu vrijednost. Najčešće je to bio nekakav zlatni nakit (lančić, naušnice, narukvice, broševi, sat i sl.). Nešto što će tu osobu uvijek podsjećati na taj događaj.

Ali ja nisam ateist.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-01-08, 21:34   #3 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,940
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Sat se i meni čini kao odličan poklon

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-01-08, 23:12   #4 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,016
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

[quote]
Citat:
Pravi autor: potemkin.hr Pogledaj Poruke
iako sam ateist, ... a i sad budem glavna faca tamo... QUOTE]
Da
Odgovori sa citatom
Star 12-01-08, 23:23   #5 (permalink)
nema me...

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,323
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

ma ja sam ga oblekel od glave do pete..i to u varteksu..nisam lanchich jer mi je to bzvz narukvciu bijelo zlato kraljevski vez,skuter plugeota i mob...nisam ja naravno platil..stari je dal pare
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-02-08, 13:35   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 3,688
neukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

lanac ili narukvicu (to će mu ostat za uspomenu osim ak ne zagubi) a i sat nije loš al neki dobar
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-02-08, 13:35   #7 (permalink)
nema me...

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,323
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

skuter
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-02-08, 18:43   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-01-08
Godina: 20
Poruka: 440
potemkin.hr se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku potemkin.hr

Stvar je gotova
Kumić je dobio skuter i dobar ručni sat.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103