| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Krizma - kumovanje... u Znanost forumu; Eto, prošlu nedjelju me došao od očevog bratića njegov sin pitati da li ću mu biti krizmani kum ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Eto, prošlu nedjelju me došao od očevog bratića njegov sin pitati da li ću mu biti krizmani kum i ja sam pristao (iako sam ateist), bilo mi ga žao odbiti, a i sad budem glavna faca tamo... Prije 5 minuta sam saznao da je dolaženje na misu [ ] obavezno za kumove, jelte (iako se to kosi sa mojim terminom zdravog sna od 4 ujutro do 8). A šta ću, žrtvovat će se kum za svog kumića ![]() Kao kumovi, što ste vi kupovali svojim kumićima (što bi bilo pametno kupiti 14-godišnjaku a da nije komp/TV jer to ima već)? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Krizma - kumovanje... Za tu i slične prigodu ja sam uvijek kupovao nešto što ima trajnu vrijednost. Najčešće je to bio nekakav zlatni nakit (lančić, naušnice, narukvice, broševi, sat i sl.). Nešto što će tu osobu uvijek podsjećati na taj događaj. Ali ja nisam ateist.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Krizma - kumovanje... Sat se i meni čini kao odličan poklon
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krizma - kumovanje... [quote]Da ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #5 (permalink) |
| nema me... Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krizma - kumovanje... ma ja sam ga oblekel od glave do pete..i to u varteksu..nisam lanchich jer mi je to bzvz narukvciu bijelo zlato kraljevski vez,skuter plugeota i mob...nisam ja naravno platil..stari je dal pare |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Krizma - kumovanje... lanac ili narukvicu (to će mu ostat za uspomenu osim ak ne zagubi) a i sat nije loš al neki dobar
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:04.

] obavezno za kumove, jelte (iako se to kosi sa mojim terminom zdravog sna od 4 ujutro do 8). A šta ću, žrtvovat će se kum za svog kumića