Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 12

Krizma - kumovanje...

Raspravljate o temi Krizma - kumovanje... u Filozofija i religija forumu, dio Znanost foruma; Eto, prošlu nedjelju me došao od očevog bratića njegov sin pitati da li ću mu biti krizmani kum i ja ...

Regularni forumas Avatar od korisnika potemkin.hr
    Datum registracije
    11-01-08
    Starost
    24
    Poruka
    431
    Liked
    0 times

Cool Krizma - kumovanje...

Eto, prošlu nedjelju me došao od očevog bratića njegov sin pitati da li ću mu biti krizmani kum i ja sam pristao (iako sam ateist), bilo mi ga žao odbiti, a i sad budem glavna faca tamo... Prije 5 minuta sam saznao da je dolaženje na misu [] obavezno za kumove, jelte (iako se to kosi sa mojim terminom zdravog sna od 4 ujutro do 8). A šta ću, žrtvovat će se kum za svog kumića
    Kao kumovi, što ste vi kupovali svojim kumićima (što bi bilo pametno kupiti 14-godišnjaku a da nije komp/TV jer to ima već)?

Papa Štrumf Avatar od korisnika anthlon
    Datum registracije
    27-02-07
    Starost
    47
    Poruka
    8,942
    Liked
    345 times

Re: Krizma - kumovanje...

Za tu i slične prigodu ja sam uvijek kupovao nešto što ima trajnu vrijednost. Najčešće je to bio nekakav zlatni nakit (lančić, naušnice, narukvice, broševi, sat i sl.). Nešto što će tu osobu uvijek podsjećati na taj događaj.

Ali ja nisam ateist.

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    399 times

Sat se i meni čini kao odličan poklon
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

[QUOTE]
    Citat Pravi autor: potemkin.hr Pogledaj Poruke
    iako sam ateist, ... a i sad budem glavna faca tamo... QUOTE]
    Da
    stupid is as stupid does

.l. Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,443
    Liked
    46 times

ma ja sam ga oblekel od glave do pete..i to u varteksu..nisam lanchich jer mi je to bzvz narukvciu bijelo zlato kraljevski vez,skuter plugeota i mob...nisam ja naravno platil..stari je dal pare
    All in all you're just another brick in the wall......

Banned
    Datum registracije
    17-11-07
    Starost
    22
    Poruka
    7,774
    Liked
    0 times

lanac ili narukvicu (to će mu ostat za uspomenu osim ak ne zagubi) a i sat nije loš al neki dobar

.l. Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,443
    Liked
    46 times

skuter
    All in all you're just another brick in the wall......

Regularni forumas Avatar od korisnika potemkin.hr
    Datum registracije
    11-01-08
    Starost
    24
    Poruka
    431
    Liked
    0 times

Stvar je gotova
    Kumić je dobio skuter i dobar ručni sat.
    Čovjek je gospodar onih riječi koje nije izgovorio, ali je rob onih koje su mu izmakle.

Starter Avatar od korisnika medaljonka
    Datum registracije
    12-03-09
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

bullshit, daj mu čokoladu

prof. Foruma Avatar od korisnika utopija
    Datum registracije
    14-09-08
    Starost
    44
    Poruka
    1,206
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: potemkin.hr Pogledaj Poruke
    Eto, prošlu nedjelju me došao od očevog bratića njegov sin pitati da li ću mu biti krizmani kum i ja sam pristao (iako sam ateist), bilo mi ga žao odbiti, a i sad budem glavna faca tamo... Prije 5 minuta sam saznao da je dolaženje na misu [] obavezno za kumove, jelte (iako se to kosi sa mojim terminom zdravog sna od 4 ujutro do 8). A šta ću, žrtvovat će se kum za svog kumića
    Kao kumovi, što ste vi kupovali svojim kumićima (što bi bilo pametno kupiti 14-godišnjaku a da nije komp/TV jer to ima već)?
    +!
    Samo svjedok (kum) na vjenčanju u katoličkoj Crkvi može biti netko, tko nema sakramente:
    - krštenje
    - sv. pričest
    - potvrda/krizma.
    Ako netko ima te sv. sakramente i smatra se ateistom, onda mora biti iskren pred Crkom, jer ne može biti kum na krizmi.
    Zadaća kuma je velika i važna.
    Kumstvo je važnije od rodbinskih veza i poklona.

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku