Jel zna netko da li ima kakav seminar u taboru za Uskrs???
Printable View
Jel zna netko da li ima kakav seminar u taboru za Uskrs???
evo ovako, mene interesira nekoliko stvari u vezi tabora...
dosta su mi pričali iskustva od tamo te o predavanjima fra linića. svjesna sam da neki padaju u transeve pri polaganju ruku te o daru jezika.
e pa je li se to događa samo kada je fra linić nazočan? i kako se do takvog stanja dođe?
jer znam da ljudi koji imaju kojekakve životne probleme proživljavaju to, ali isto tako ima dosta onih koji osjete nešto ali ih ne može baciti u trans. to ne razumijem.
pa upravo za te detalje sam ja došla tu...
npr. čitam 'pjevali smo u jezicima...' pa mi nije jasno kako netko može to doživjeti bez nazočnosti svećenika ili osobe koja se dobro razumije?
nemojte me krivo shvaćati ako nešto ne napišem kako treba jer sam tu da netko objasni tko je bio gore i tko razumije sva događanja iz tabora.
slučajno sam nabasala na ovu temu..i odlučila se registrirat...
dok sam čitala što piše Mitar kontala sam kako ću napisat da ga u potpunosti potpisujem ..ali jedino nam nije zajedničko mišljenje oko LInića....
ja sam bila prije mjesec dana na duhovnoj obnovi
...i što su još neki napisali moram i ja...
treba otić tamo i doživit to...jer neke se stvari ne mogu opisati....
svakako jedno predivno iskustvo...
moram priznat da sam i ja u startu bila malo skeptična...kad bi čula da se progovori u više jezika...da se ljudi nekontrolirano smiju,,plaču i što već...padaju...
i kad sam tek došla pitala sam se a Bože dragi što se ovdje može raditi 4 dana...
gledala sam ljude oko sebe... nekako ih proučavala..pitala se što ih je dovelo ....
nekako me najviše dojmilo što ti svi prilaze..upoznavaju se..počnu pričat svoju životnu priču.. ja sam se osobno osjećala kao da neke ljude poznam cijeli život... kao da smo se davno upoznali i neko se vrijeme nismo vidili i sad nastavljamo...bilo je nevjerojatno...
i što je Mitar napisao...pjevanje, pljeskanje..plesanje... isprva sam bila sva zblesnuta..šta to oni čine...ali nevjerojatno je kako te brzo ponese...
moram priznat da sam drugi dan došla sebi i to nakon ispovijedi..e tad sam znala zašto sam tamo i da mi je to baš trebalo.... i opustila sam se do kraja....
i na kraju kad smo išli kući..bilo mi je žao....
jer ta 4 dana su mi baš trebala da se posvetim sebi ali samo sebi....
i ljudi moji ako vam se pruži prilika za TABOR..nemojte se puno mislit...uhvatite je čvrsto..ISPLATI SE :)
ovaj post me definitivno potakao da odem, baš si lijepo opisala... pa i da ništa ne bude, što kažu bar ću znat, a sumnjam da nešto loše možeš doživit tamo.
inače sam što se vjere tiče sve nekako slabiji pa bi ovo moglo dobro doć, jer mi baš fali nešto...
sve u svemu, svidio mi se post :pivo
Pavel...pretpostavljam da se ovo odnosilo na moj post..
baš lijepo da sam uspjela nekog potaknut...
ako se pruži prilika ja odo opet....možda se i sretnemo..
pa uživo razmjenimo iskustvo....:pivo evo i tebi jedna zdravica
da odnosilo se na tvoj post, pročitao sam ih dosta prije i svi su ok, al ovaj je baš nekako prevagnuo, evo ja dogovaram već s frendom nešto za 2. mjesec, pa eto ako dođeš, možda se može negdje poskrivečki i pivo popit ;)
Može, može.,,,,,
naravno...i pivo popit i pojest jednu veliku, veliku kremšnitu :)
i ja bih isla