| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Meditacija u Znanost forumu; Evo zanima me jel neko prakticira meditaciju bilo koje vrste,jel mozda neko ukljucen u neku skupinu,ja bi se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-06-06
Poruka: 58
![]() | Meditacija Evo zanima me jel neko prakticira meditaciju bilo koje vrste,jel mozda neko ukljucen u neku skupinu,ja bi se htjeo prikljucit u Osijeku sam ne znam gdje ima...
__________________ Excalibur Sword of the kings Take me on your wings Back where I belong Excalibur |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Meditacija Ima puno meditanata, ali nisu organizirani. Vjerojatno je tu Katolička crkva odigrala svoju ulogu - osudila je sve što nije katoličko i ljudi su se povukli u privatnost. Meditacija se lako izvodi privatno, za sebe i gotovo bilo gdje, na putovanju, na poslu, u parku i slično. Transcendentalna meditacija traje obično 20 minuta i može se izvoditi, prema potrebi, više puta dnevno. |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 18-12-06 Godina: 28
Poruka: 9
![]() | Re: Meditacija Citat:
![]() | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Meditacija Citat:
![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Purger | Re: Meditacija Da je čuo ne bi lupetao gluposti ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-01-07 Lokacija: Ančićev krevet
Poruka: 105
![]() | Re: Meditacija opa prvi put vidim da se decko zanima za meditaciju...i ja sam htjela ic na to al i kod nas nema bas toga organiziranog to je vise za sebe doma u miru.probaj ono sa ljubicastim plamenom prvo razmisljaj da je oko tebe pa da si to ti...zanimljivo |
| | |
![]() |
| Tagovi: meditacija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:31.