Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Filozofija i religija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filozofija i religija Raspravljate o temi Meditacija u Znanost forumu; Evo zanima me jel neko prakticira meditaciju bilo koje vrste,jel mozda neko ukljucen u neku skupinu,ja bi se ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-09-06, 20:29   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-06-06
Poruka: 58
Dinko OS se izdvaja iz mase
Meditacija

Evo zanima me jel neko prakticira meditaciju bilo koje vrste,jel mozda neko ukljucen u neku skupinu,ja bi se htjeo prikljucit u Osijeku sam ne znam gdje ima...
Back where I belong
Excalibur
Dinko OS je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-09-06, 21:30   #2 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 19
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy
Re: Meditacija

Slušaj Maidene... to je dovoljna meditacija

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-12-06, 17:30   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
automaton se izdvaja iz maseautomaton se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Dinko OS Pogledaj Poruke
Evo zanima me jel neko prakticira meditaciju bilo koje vrste,jel mozda neko ukljucen u neku skupinu,ja bi se htjeo prikljucit u Osijeku sam ne znam gdje ima...
Ima puno meditanata, ali nisu organizirani. Vjerojatno je tu Katolička crkva odigrala svoju ulogu - osudila je sve što nije katoličko i ljudi su se povukli u privatnost. Meditacija se lako izvodi privatno, za sebe i gotovo bilo gdje, na putovanju, na poslu, u parku i slično. Transcendentalna meditacija traje obično 20 minuta i može se izvoditi, prema potrebi, više puta dnevno.
automaton je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-07, 22:29   #4 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-12-06
Godina: 28
Poruka: 9
holstein se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: automaton Pogledaj Poruke
Ima puno meditanata, ali nisu organizirani. Vjerojatno je tu Katolička crkva odigrala svoju ulogu - osudila je sve što nije katoličko i ljudi su se povukli u privatnost. Meditacija se lako izvodi privatno, za sebe i gotovo bilo gdje, na putovanju, na poslu, u parku i slično. Transcendentalna meditacija traje obično 20 minuta i može se izvoditi, prema potrebi, više puta dnevno.
Svaka čast meditaciji, ja sam je osobno prakticirao neko vrijeme, i osjećao sam se izvrsno ali zbilja nije preporučljivo često prakticirati meditaciju ako živite u kaubojski primitivnom društvu, jer vas počmu doživljavati kao mlakonju
holstein je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-07, 08:52   #5 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: automaton Pogledaj Poruke
Automaton, Katolička Crkva ima meditacije. Jesi kad čuo za duhovne obnove?!
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-07, 09:08   #6 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 9,590
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Da je čuo ne bi lupetao gluposti

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-07, 19:57   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-01-07
Poruka: 105
Defakto se izdvaja iz mase

opa prvi put vidim da se decko zanima za meditaciju...i ja sam htjela ic na to al i kod nas nema bas toga organiziranog to je vise za sebe doma u miru.probaj ono sa ljubicastim plamenom prvo razmisljaj da je oko tebe pa da si to ti...zanimljivo
Defakto je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-07, 20:24   #8 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ronaldinho_girl

Datum registracije: 10-01-07
Godina: 15
Poruka: 442
Ronaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ronaldinho_girl

Citat:
Pravi autor: Defakto Pogledaj Poruke
opa prvi put vidim da se decko zanima za meditaciju...i ja sam htjela ic na to al i kod nas nema bas toga organiziranog to je vise za sebe doma u miru.probaj ono sa ljubicastim plamenom prvo razmisljaj da je oko tebe pa da si to ti...zanimljivo
kaj ti tak meditiraš....
Ronaldinho_girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-07, 01:33   #9 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 2,937
eva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Ronaldinho_girl Pogledaj Poruke
kaj ti tak meditiraš....
Sta ti je tu toliko smijesno?
Odgovori sa citatom
Star 21-03-07, 09:06   #10 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ronaldinho_girl

Datum registracije: 10-01-07
Godina: 15
Poruka: 442
Ronaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ronaldinho_girl

a kaj se ti javljaš, tebi nitko ništa nije rekao
Ronaldinho_girl je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: meditacija

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:31.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103