i.....koja je poanta...
Nadam se da nisi ekstremna (inače poštujem sve miroljubive ljude bilo koje vjere)
Raspravljate o temi Moj put do istine u Filozofija i religija forumu, dio Znanost foruma; Rodjena sam 1977. godine, u pobožnoj katoličkoj obitelji u Tuzli. U djetinjstvu sam pohadjala redovnu katoličku vjeronauku i proučavala Bibliju ...
i.....koja je poanta...
Nadam se da nisi ekstremna (inače poštujem sve miroljubive ljude bilo koje vjere)
Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi....
Mrzim ovako dugačke postoveuvijek pola preskočim
I zaista koja je poanta![]()
Ne'š ti spoznaju istine u vjeri kada si spreman zamijeniti vjeru kao da mijenjaš čarape.
A pogotovo takvog čovjeka - danas kršćanin, sutra musliman, preksutra hindus (ok, to mora biti rođen na području Indije).
Jako stabilno čeljade
p.s. nemojte sada nasrnut da ja branim samo svoj vjeru; priznajem da ni ona nije savršena, ali je moja, za mene je takva i nemam namjeru je mijenjat za nijednu drugu.
stupid is as stupid does
kao prvo i prvo pola stvari ne razumjem (elhamdulilahi,hidžab, itd...) kao drugo drago mi je zbog tebe i sretno ti draga bilo ako si na ovaj način pronašla svoju sreću.
ja se držim svoga i svoje vjere ma kakva ona bila....
znaš kako se kaže-svakom njegovo govno miriši....-ružna usporedba al tako je...
u kojem grmu leži istina?...ti si samo prešla na drugu vjeru, starci te izbacili, vi se svi pomirili i live happily ever after...
to mi više liči kao scenarij za neku dramu...
al ako si ti sretna i zadovoljna Alah bio s tobom![]()