| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Moja životna filozofija je... u Znanost forumu; Imate li životnu folozofiju ? Životni moto? Nešto u što vjerujete i živite po tom? Imate li nekakvu rečenicu koja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Semi Profesional Go-Kart Racer | Re: Moja životna filozofija je... Da ne prihvaćam stvari nikad "zdravo za gotovo", treba širom otvoriti oči i primjećivati sve što se događa oko nas, gledati stvari sa entuzijazmom kao da ih tek prvi put vidiš, ne smijemo postati automatizirani roboti...................
__________________ Zadnji Uredio Servant : Jučer popodne. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| absolute beginner Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moja životna filozofija je... 1. kritički racionalizam. konstantno promišljanje sebe, svojih postupaka i mišljenja, ali i svega oko sebe, sagledavanje stvari s više aspekata. 2. tolerancija prema drugomu i drugačijemu, poštovanje razlika. 3. solidarnost. jedna od malo stvari u kojima se ne može pretjerati. ne može svatko biti majka tereza, ali treba krenuti od malih stvari. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moja životna filozofija je... Lagano umire onaj koji ne putuje, onaj koji ne čita, onaj koji ne sluša muziku, onaj koji ne nalazi zadovoljstvo u sebi. Lagano umire onaj koji uništava vlastitu ljubav, onaj koji ne prihvaća pomoć. Lagano umire onaj koji je pretvoren u roba navika postavljajući si svaki dan ista ograničenja, onaj koji ne mijenja rutinu, onaj koji se ne usuđuje odjenuti u novu boju, i ne priča s onima koje ne poznaje. Lagano umire onaj koji bježi od strasti i njenog vrela emocija onih koje daju sjaj očima ili napuštenim srcima. Lagano umire onaj koji ne mjenja život kad nije zadovoljan svojim poslom ili svojom ljubavi, onaj koji se ne želi odreći svoje sigurnosti radi nesigurnosti, i koji ne ide za svojim snovima; onaj koji si neće dozvoliti niti jednom u svojem životu da pobjegne od smislenih savjeta.... ŽIVI DANAS! RISKIRAJ DANAS! UČINI DANAS! NE DOZVOLI LAGANO UMIRANJE... NE ZABORAVI BITI SRETAN! Pablo Neruda |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Moja životna filozofija je... He who dares wins - Delboy Trotter. Ima nešto u tome, nemam baš neku određenu filozofiju ali ovo mi se čini u redu. Treba se truditi i pokušavati u životu a ne čekati da se dogodi samo od sebe.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moja životna filozofija je... Život je sranje. Ljudi su đubrad i žele te zajebat i narugat ti se. Ne vjeruj nikome, a osobito ne vjeruj ženama. Zaradi što više para i potroši ih na sebe. Eto, to bi bila moja životna filozofija.
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Moja životna filozofija je... A jesi optimista ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moja životna filozofija je... Da. Profesionalni optimist. ![]() Zamisli kako bi razmišljao da sam pesimist. ![]()
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: Moja životna filozofija je... bojim se i zamisliti ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: filozofija, zivotna filozofija |
« 06.06.2006.
|
Zrnca Mudrosti »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:28.

bojim se i zamisliti