| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Moja životna filozofija je... u Znanost forumu; Dubokoumno.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moja životna filozofija je... Dubokoumno.
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| 4nick8or | Re: Moja životna filozofija je... Citat:
Zbilja krasno Dam. Doista zrelo i odraslo razmišljanje. Tako je razmišljao i moj otac, ali eto ne razgovaram sa njim već 10 godina pa nemoram slušati takve stvari. Razmisli o takvom razmišljanju ako budeš imao žensku djecu.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moja životna filozofija je... nemam neku filozofiju, al u zadnje vrijeme se pokušavam držat one "živi i pusti druge da žive"
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moja životna filozofija je... Citat:
Ne mogu razmišljat o razmišljanju? Kako ću čini jednu te istu radnju dvaput? Da razmišljam na kvadrat? (eto, dvaput sam porazmislio)
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| 4nick8or | Re: Moja životna filozofija je... Citat:
Upravo o tome sam i govorio, Životna filozofija ti je da rascjepiš sve do posljednjeg atoma, pa čak i apsurde.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Purger | Re: Moja životna filozofija je... Životna filozofija... Piše mi u potpisu... ONLY GOD CAN JUDGE ME
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Moja životna filozofija je... ...kada u zivotu prezivis poraz, ne dozvoli da u tvoji ocima zablistaju suze. Jer ljudi su zli i na rusevinama tvoje srece sagradit ce spomenik svoje pobjede... Drzim se ja dosta stvari, ali je ovo nesto cega se sjetim svaki dan... |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-12-06 Lokacija: Karlovac Godina: 19
Poruka: 283
![]() ![]() | Re: Moja životna filozofija je... kratko i jasno - budi svoj i originalan,stoj čvrsto na zemlji i ponašaj se kako bi i ti htio da se ponašaju prema tebi... eto to mi prvo palo na pamet...
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" |
| | |
![]() |
| Tagovi: filozofija, zivotna filozofija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:16.