| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Može li... u Znanost forumu; Može li čovjeka koji je krenuo "krivim" životnim putem na pravi vratiti vjera i Bog?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Može li... Najprije treba on sam sebe vratit na pravi put ako je skrenuo, religija i sl. može bit korisna pomoć u svemu tome. Ali (pošto pretpostavljam da se radi o ovom ovdje) sigurno se ne može očekivat da će mu Bog/Alah/Buddha/Višnu/wonderwall izronit iz grma i odvest ga na pravi put (Što je pravi put )... Makar ni ja nisam siguran u sve to, držim se one "kako si napraviš, tako će ti i bit"
__________________ ...over and out for a while... Zadnji Uredio wonderwall : 20-06-07 u 07:38. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Može li... Citat:
| |
| | |
| | #4 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Može li... Može, a što je vjera nego vođenja na pravi put, ali čovjek mora imati želju ići tim putem. Bog nije "moraš", zato je i dao čov. mogućnost izbora.
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Može li... Citat:
Taj je gotov. Treba ga gurnuti da što prije propadne. Čemu lažna sentimentalnost? Tko bi ga od vas odveo kući i brinuo o njemu? Makar šta! Pusti ga neka propadne dokraja i to što prije to bolje. | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-11-07
Poruka: 82
![]() | Re: Može li... Citat:
Covjeku se moze pomoci ukoliko on sam zeli da mu se pomogne, i vjera moze pomoci ali prvo treba otkriti uzrok skretanja na 'krivi' put. Nesto se moralo desiti zbog cega covjek gubi samopouzdanje i sam sebe unistava. Odgovor danielu..... pomozi mu ....prvo treba strucnu pomoc, pa podrsku bliznjih a potom cvrstu vjeru u Boga. SRETNO | |
| | |
![]() |
| Tagovi: vjera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:17.

)... Makar ni ja nisam siguran u sve to, držim se one "kako si napraviš, tako će ti i bit"