| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Najpametnije mudre izreke!! u Znanost forumu; Što ne moraš danas ostavi za sutra. U većini slučajeva sutra tog posla više neće ni biti. Ništa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Najpametnije mudre izreke!! Što ne moraš danas ostavi za sutra. U većini slučajeva sutra tog posla više neće ni biti. Ništa ne može biti apsolutno sigurno, jer su budale suviše inventivne.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #102 (permalink) | |
| charolastra | Re: Najpametnije mudre izreke!! Citat:
![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #103 (permalink) |
| The Eye | Re: Najpametnije mudre izreke!! tko rano rani... topli burek jede ![]() a sad ozbiljno Čuvaj se malih pukotina; mala će pukotina potopiti i veliki brod. Benjamin Franklin Oni koji nikada ne mijenjaju mišljenje, vole sebe više nego istinu. Joseph Joubert Kad su svi protiv Vas to znači ili da ste apsolutno u krivu ili apsolutno u pravu. Albert Guinon Uvijek je jeftinije posao dobro obaviti prvi put. Philip B. Crosby
__________________ Waiting in the calm of desolation, Wanting to break from this circle of confusion. Sleeping in the depths of isolation, Trying to wake from this daydream of illusion. Zadnji Uredio Sahataba : 12-06-08 u 00:51. |
| | |
| | #104 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi... Godina: 19
Poruka: 705
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
ove su dobre ![]() Citat:
![]() ova zadnja.. bolesno
__________________ These iron bars can't hold my soul in. Zadnji Uredio daidza : 12-06-08 u 12:32. | ||
| | |
| | #109 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-05-07 Lokacija: Hierosolyma
Poruka: 488
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najpametnije mudre izreke!! Konfucije: "Kad sam bi mlad, slušao sam ljude i vjerovao u sve što govore. Sad kad sam ostario, slušam ih i pazim što čine."
__________________ The only principle that does not inhibit progress is: anything goes. |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 585
![]() ![]() | Re: Najpametnije mudre izreke!! Kad koza bleji, gubi zalogaj ![]()
__________________ Da bi život bio bezbrižan nikad ne postavljajte pitanje:''Zašto?'' A zašto? Eto, već pitaš ... |
| | |
![]() |
| Tagovi: izreke, mudre, najpametnije |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:34.