| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Najpametnije mudre izreke!! u Znanost forumu; Evo jedna koju je meni moj tata još kad sam u školu išla govorio: "Sticks and stones can ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,470
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najpametnije mudre izreke!! Evo jedna koju je meni moj tata još kad sam u školu išla govorio: "Sticks and stones can break your bones, but words can never hurt you"
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najpametnije mudre izreke!! Citat:
shalaEvo moje najdraže...kakva bi samo tišina nastala kada bi ljudi govorili samo ono što znaju ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,470
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najpametnije mudre izreke!! Ne ali odlično govori eng. To su njega učili u školi u Australiji jer se puno tukao s djecom koja su mu se rugala.. a onda je on to meni govorio kad sam se ja tukla u školi ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 12-09-07 u 18:18. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-03-07
Poruka: 217
![]() | Re: Najpametnije mudre izreke!! de gustibus non est disputandum lol tko pod drugim jamu kopa nos tko prizna --žigljen zrno do zrna pogaca, kamen do kamena kineski zid
__________________ De gustibus non est disputandum |
| | |
| | #15 (permalink) |
| tako ti densali punici pod prozorom Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,634
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najpametnije mudre izreke!! djemba..ovo je ozbiljna tema.. veliki lopovi ubijaju male..
__________________ “I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.” |
| | |
| | #17 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Najpametnije mudre izreke!! evo jedne mudre izreke u mom potpisu ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,688
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najpametnije mudre izreke!! Umjesto da neprijatelju želiš smrt, bolje je da sebi poželiš dug život ---- Čovjek mora biti dovoljno velik da prizna svoje pogreške, dovoljno pametan da od njih ima koristi i dovoljno jak da ih ispravi. John C. Maxwell ---- Stavi ruku na površinu vrućeg štednjaka na minutu i činit će se kao da je tamo držiš sat vremena. Provedi sat vremena s lijepom djevojkom i činit će se kao minuta. TO je relativnost. Albert Einstein ---- Oni koji se penju stepenicama uspjeha nikad se ne žale da su ostali bez daha. Eliar ---- Mudrac je veći od vladara jer, kad on umre, nema ga tko zamijeniti. ---- Mudrome više koriste neprijatelji nego glupome prijatelji.
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #20 (permalink) |
| tako ti densali punici pod prozorom Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,634
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najpametnije mudre izreke!! * Eric Hoffer "Kad je ljudima dosadno, dosadno im je ponajprije stoga što su dosadni sebi samima." aristotel: "Sreća pripada onima koji su dovoljni sami sebi." i za ime bozje promijeniti naziv teme
__________________ “I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.” |
| | |
![]() |
| Tagovi: izreke, mudre, najpametnije |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:43.

shala

,velika nedaju disati