| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Najpametnije mudre izreke!! u Znanost forumu; Zena do 20-e mora imati dobre roditelje 20-40 dobar stas 40-50 godina karijeru preko 50 dobru lisnicu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,933
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najpametnije mudre izreke!! „Istinska ljubav obuzima cijelu dušu, a prestaje istom sa smrću.“ Ibn Hazm „Tko gospodari drugima snažan je, tko gospodari sobom neustrašiv je.“ Lao Tzu „Sreću uvijek tretirajte kao loše dužnike: cijenite i najskromniji predujam.“ P. M. de Levis
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #47 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,034
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najpametnije mudre izreke!! Evo malo mudrih izreka i savjeta koji bi mogli dobro doci bilo kada i u bilo kojem trenutku :Struja je jedina imenica ženskoga roda koja se ne smije dirati golom rukom! Živi svaki dan života kao da ti je zadnji, jednom ćeš biti u pravu! Prije sam bio umišljen, sada sam savršen! Najsigurniji način da udvostručite svoj novac jest da ga presavijete i vratite u džep Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete čvrst razlog za to. Životna je iluzija kad ti cijeli život sole pamet, a umreš od šećera. Najveća nesreča koja vas može snači jest sretan brak. Nemate nikakvih izgleda za razvod. Postao sam ateist -ubili boga u meni Lopovi,ne kradite! Država ne voli konkurenciju Smanjite broj prometnih nezgoda na ulicama vozite po pločnicima. Ako i poslije upotrebe prezervativa djevojka ostane trudna, djetetu treba dati ime Houdini stvarnost je stanje prouzrokovano nedostatkom alkohola optimizam je nedostatak informacija Ako vegetarijanci toliko vole životinje, zašto im pojedu svu hranu?! seks je ko mrak. ili ga ima, ili ga nema Bog je stvorio muskarca jer nije imao dovoljno dlaka da stvori majmuna Sto gledas gore zar ga se sramis?? (na vrhu zida u wc-u) U tvojim rukama je buducnost ove zemlje (na zidu wc-a) ![]() ![]() ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 471
![]() ![]() ![]() | Re: Najpametnije mudre izreke!! I proljev je sranje Tko rano rani prvi jamu kopa Tko se zadnji smije sam u nju upadne Da imam dvi bolesti jednu ti nebi da Ako su svi za i ja sam za protiv Bolje ispast budala nego iz aviona , a bolje imati padobran nego ispasti budala Pojeo vuk magare a magare govno Kruha bez igara Čovjek je stvorio alkohol a Bog travu Wimbeldonska trava je zakon Dok ste vi sušili bakalare mi smo bili u biznisu Bolje izdat plocu nego prijatelja Najbolje je biti govno jer govno uvik ispliva ![]()
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude Zadnji Uredio File zd : 19-03-08 u 18:27. |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 449
![]() | Re: Najpametnije mudre izreke!! sun tsu ide ovako nekako ne dokazujes svoje vjestine ka je sve u skladu, nego u kaosu
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-03-08 Godina: 21
Poruka: 25
![]() | Re: Najpametnije mudre izreke!! Znam da nista neznam ----------------- Nista novo pod suncem ------------------------ Trnovit je put do zvijezda -------------------------- Katkad je pitanje bolje od odgovora, jer kada nadjemo odgovor moramo ponovno traziti pitanje ------------------------------ Mudrost je kao grana vocke Mozes ju odrezati dok je jos mlada ali ako pustis da raste nikad neznas koliko dobrog moze donest
__________________ Mind is terrible thing to waste |
| | |
![]() |
| Tagovi: izreke, mudre, najpametnije |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:19.

: