| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Ne mljackaj, na misi ne zijevaj, a tajnu ženi ne povjeravaj! u Znanost forumu; Jutarnji.hr Citat: MOSTAR - Dok jedeš ne srči, ne frkći, ne mljackaj, ne šušti i ne škripi! Ne zijevaj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned | Ne mljackaj, na misi ne zijevaj, a tajnu ženi ne povjeravaj! Jutarnji.hr Citat:
no comment ... (za sada) | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,662
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne mljackaj, na misi ne zijevaj, a tajnu ženi ne povjeravaj! Hehe, vi baš navalili po onoj staroj da besposlen pop i jariće krsti. ![]() Vjerojatno je pisac htio reći da je zijevanje za vrijeme mise nepobožno (možebitno bi se to u prijašnjim vremenima reklo i 'bogohulno').
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne mljackaj, na misi ne zijevaj, a tajnu ženi ne povjeravaj! He, he, he, he... Freak, ako je to rekao. Mene su učili na vjeronauku da ne zjevam, ne vrtim se i pobožno slušam tokom mise. Ovo drugo mi je smiješno. Ali znam da neki svećenici jako paze na taj neki bonton tokom mise. Čak me jedan znao maltretirati (svojedobno kada sam bila ministrant) da ne znam pružati vrčić s vinom svećeniku. Mjesec dana sam morala učiti to pružanje. Mislim da ni dan danas ne znam. ![]() Kakve veze ima povjeravanje tajnih ženi sa pobožnim životom? Ne kužim.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Ne mljackaj, na misi ne zijevaj, a tajnu ženi ne povjeravaj! Pozdrav svima od jednog vjernika iz Mostarsko-Duvanjske biskupije! Mene je krizmao Perić ![]() Sve što mogu reći da soli pamet svima kao da je cijeloga Svijeta pamet pokupio, a ima facu takvu da djeca od njega bježe ![]() Ajde kad se razvije ova tema, i ako budem imao živaca, iznijet ću o njemu neke pikanterije i sranja koje sam čuo na svoje uši Sad mi se baš i ne da, pa malo kasnije![]() ![]() I da, pazite, ako nešto kažete protiv njega proglasit će vas Luciferima ![]() Zadnji Uredio zeljonar : 30-05-07 u 09:13. |
| | |
![]() |
| Tagovi: misi, mljackaj, povjeravaj, tajnu, zeni, zijevaj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:18.