Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Filozofija i religija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filozofija i religija Raspravljate o temi Nočne More! u Znanost forumu; dali vas il dal su vas ikad mučile nočne more? . .. ... mene jesu duže vrjeme do prije nekog vremena... i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-12-07, 18:52   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-08-07
Godina: 24
Poruka: 482
dzonni se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dzonni
Nočne More!

dali vas il dal su vas ikad mučile nočne more?

.
..
...
mene jesu duže vrjeme do prije nekog vremena... i to prilično gadne i 'stvarne'
osječaj nečije prisutnosti, neke više.. vjerovatno zle sile!
osječaj da sam budan a nemočan i tolko u strahu da nemogu ni otvorit oči! i gotovo uvjek me ta sila diže iz postelje.. vodoravno u vis! nemogu se nit pomaknut... strah je prevelik!
nepoznato! pračeno i čudnim osječajom boli! nakon što je to mučenje gotovo... budim se praktički slomljenih živaca uvjeren da se to zaista dogodilo!
znalo je to bit i dosta često... sve dok nekoliko puta nisam skupio hrabrosti i počeo se boriti stim, suprostaviti se! derao sam se u snu... ostavi me, ne bojim te se... ovo ono.. i nakon toga nikad više da mi se ta mora vratila!

to se događalo u dubokom snu... bar ja mislim tako!
jer inache u slabijem i nekom polusnu mogu dosta lako preuzet kontrolu nad snom tj. lucidno sanjati!
e to je totalna suprotnost od mora.. to je preljepo!
jednom sam tako ljepo i stvarno letio do sobi.. toliko stvarno da nisam htio poletjeti kroz prozor od realnog straha da bi tu 'moch' mogao izgubit!
pa sam samo lagano lebdio nasred sobe misleći si... nirvana!
Odgovori sa citatom
Star 17-12-07, 20:05   #2 (permalink)
Regularni forumas

Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dzonni
Re: Nočne More!

eh, sad skužio da ima i primjerenija tema(na rubu) i veh neke slične teme.. tak da, sri
Odgovori sa citatom
Star 18-12-07, 11:50   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
automaton se izdvaja iz maseautomaton se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: dzonni Pogledaj Poruke
dali vas il dal su vas ikad mučile nočne more?

.
..
...
mene jesu duže vrjeme do prije nekog vremena... i to prilično gadne i 'stvarne'
osječaj nečije prisutnosti, neke više.. vjerovatno zle sile!
osječaj da sam budan a nemočan i tolko u strahu da nemogu ni otvorit oči! i gotovo uvjek me ta sila diže iz postelje.. vodoravno u vis! nemogu se nit pomaknut... strah je prevelik!
nepoznato! pračeno i čudnim osječajom boli! nakon što je to mučenje gotovo... budim se praktički slomljenih živaca uvjeren da se to zaista dogodilo!
znalo je to bit i dosta često... sve dok nekoliko puta nisam skupio hrabrosti i počeo se boriti stim, suprostaviti se! derao sam se u snu... ostavi me, ne bojim te se... ovo ono.. i nakon toga nikad više da mi se ta mora vratila!

to se događalo u dubokom snu... bar ja mislim tako!
jer inache u slabijem i nekom polusnu mogu dosta lako preuzet kontrolu nad snom tj. lucidno sanjati!
e to je totalna suprotnost od mora.. to je preljepo!
jednom sam tako ljepo i stvarno letio do sobi.. toliko stvarno da nisam htio poletjeti kroz prozor od realnog straha da bi tu 'moch' mogao izgubit!
pa sam samo lagano lebdio nasred sobe misleći si... nirvana!

Zar to nije psihološka tema? Noćne more i filozofija ne idu zajedno.
automaton je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 19:55   #4 (permalink)
Regularni forumas

ja reko da sam fulal temu.. pa ajd ti mudrac reci meni kud je stavit...

kad vech nemaš koment..
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 17:40   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
automaton se izdvaja iz maseautomaton se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: dzonni Pogledaj Poruke
ja reko da sam fulal temu.. pa ajd ti mudrac reci meni kud je stavit...

kad vech nemaš koment..

Hvala na onome "mudrac"!
Tema spada u psihologiju.
automaton je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nochne, nocne more

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103