| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Nočne More! u Znanost forumu; dali vas il dal su vas ikad mučile nočne more? . .. ... mene jesu duže vrjeme do prije nekog vremena... i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Nočne More! dali vas il dal su vas ikad mučile nočne more? . .. ... mene jesu duže vrjeme do prije nekog vremena... i to prilično gadne i 'stvarne' osječaj nečije prisutnosti, neke više.. vjerovatno zle sile! osječaj da sam budan a nemočan i tolko u strahu da nemogu ni otvorit oči! i gotovo uvjek me ta sila diže iz postelje.. vodoravno u vis! nemogu se nit pomaknut... strah je prevelik! nepoznato! pračeno i čudnim osječajom boli! nakon što je to mučenje gotovo... budim se praktički slomljenih živaca uvjeren da se to zaista dogodilo! znalo je to bit i dosta često... sve dok nekoliko puta nisam skupio hrabrosti i počeo se boriti stim, suprostaviti se! derao sam se u snu... ostavi me, ne bojim te se... ovo ono.. i nakon toga nikad više da mi se ta mora vratila! to se događalo u dubokom snu... bar ja mislim tako! jer inache u slabijem i nekom polusnu mogu dosta lako preuzet kontrolu nad snom tj. lucidno sanjati! e to je totalna suprotnost od mora.. to je preljepo! jednom sam tako ljepo i stvarno letio do sobi.. toliko stvarno da nisam htio poletjeti kroz prozor od realnog straha da bi tu 'moch' mogao izgubit! pa sam samo lagano lebdio nasred sobe misleći si... nirvana! ![]()
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Nočne More! Citat:
Zar to nije psihološka tema? Noćne more i filozofija ne idu zajedno. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: nochne, nocne more |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:13.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.