gdje si konkretan ?
ok. agrumenti ? jel to to ?
pocni ovdje Pyramid - Wikipedia, the free encyclopedia
a+s
Raspravljate o temi Piramide su napravili....?? u Filozofija i religija forumu, dio Znanost foruma; Znam da je bilo ovakvih tema, ali biti ću konkretan.Ja i ekipa smo se raspravljali(nepitajte kako smo došli na temu) ...
sjede dvije babe u mraku,uđe treća i upali svijetlo!?
gdje si konkretan ?
ok. agrumenti ? jel to to ?
pocni ovdje Pyramid - Wikipedia, the free encyclopedia
a+s
izvanzemaljci
ljudski um je u stanju svašta izmislit i napraviti, i vjerovao ti to ili ne ljudi su sagradili piramide i bilo je načina kako, jednostavno su razmišljali i koristili tada ponuđeno
Giggs... Giggs will tear you apart... again
a glavno da si ti odmah rekao da su ih izvanzemaljci napravili, jesu li oni isto tako odgovorni za gradnju stonehenga, babilonskih visećih vrtova, perzepolisa, koloseuma u rimu, mnogobrojnih monumentalnih crkava?
Isto je tako bilo i sa katapultima koje su koristili u vojne svrhe.
Davno je bio taj dokumentarac...
Probali su sagraditi jedan sa današnjim alatima i nije im uspjelo.
Kak je lol rekao,tada su koristili što su imali i znali, i to im je išlo od ruke.A kako ovi " današnji " niš ne uspiju napravit hah jbg....![]()
Tko teži za pravdom i dobrohotnošću, nalazi život i čast.
što se mene tiče može close na ovo, ima tema u rubu znanosti
Tko je izgradio piramide prastarog Egipta???
Postoje li vanzemaljci
zato sam i otvorio ovu temu jer je diskutabilna.Moram reć da i cementa nije bilo a sve je tako lijepo složeno nekako sam skeptičan na sve to.
A što se tiče katapulta i luk i strijela je vrsta katapulta pa razmisli jel nemožemo napraviti katapult
ljudi su znali koristiti mozak i razmišljati a to sto nisu imali sve pod nosom je tvoj problem sto nekuzis, kako su maye isto gradile piramide i bili dosta astronomski orijentirai, mozda su ih vanzemaljci učili?
nekuzim čemu toliko strke oko toga
pa nema strka nego diskutramo,razmjenjujemo mišljenja.Meni je presumnjivo da su ih ljudi sagradili,ali i teško mi je priznati da nisu