| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi pošteni nevjernik ili korumpirani vjernik? u Znanost forumu; Anketa je tu, sve vam je objasnjeno te vas molim da obrazlozite svoje odgovore... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 20
Poruka: 482
![]() | pošteni nevjernik ili korumpirani vjernik? Anketa je tu, sve vam je objasnjeno te vas molim da obrazlozite svoje odgovore
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pošteni nevjernik ili korumpirani vjernik? A na koji nacin vjernik moze biti korumpiran? Malo elaboriraj upit ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 28
Poruka: 3,835
![]() ![]() | Re: pošteni nevjernik ili korumpirani vjernik? Krivo si postavio pitanje, preoblikuj ga? A odgovor je sam po sebi jasan, pošteni nevjernik! A postavlja se i pitanje što je to vjernik u pravom smislu te riječi? Da li je netko vjernik samo zato što se tako naziva a svojim postupcima dokazuje suprotno. Koliko je samo takvih u današnjem svijetu
__________________ TORCIDA WEST HERCEGOVINA |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: pošteni nevjernik ili korumpirani vjernik? malo je nejasno.. kakve veze vjera ima s postenjem? u danasnje vrijeme postenih vjernika ima toliko malo da ih se moze smatrati ugrozenom vrstom uostalom, kao i postenih ljudi opcenito ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 20
Poruka: 482
![]() | Re: pošteni nevjernik ili korumpirani vjernik? mislim da ima veze vjera sa poštenjem..jer ako netko živi po vjerskim i crkvenim normama i načelima vjera mu nalaže da ne čini ono što mu je zabranjeno..pa tako i davanje ili primanje mita..no normalno..biti vjernikom nije isto što i vjernikom pa ih u 95 posto vjernika svih vjera u hrvatskoj naravno ima manje...
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... Zadnji Uredio daidza : 09-01-08 u 13:58. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:42.

uostalom, kao i postenih ljudi opcenito