| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi postoji li vrag, đavo, lucifer ??? u Znanost forumu; Jesi gledo emisiju "Drugo lice" kad je bilo riječ o tome... previše sam toga čito i gledo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: postoji li vrag, đavo, lucifer ??? Jesi gledo emisiju "Drugo lice" kad je bilo riječ o tome... previše sam toga čito i gledo o tome da nebi vjerovo...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #93 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: postoji li vrag, đavo, lucifer ??? ...pročitao sam tekst! gle, moguće ak nekaj jako vjeruješ, da se pojavi samo od sebe! slično kak sudac ima na čelu križ...i ja sam dosta čitao i gledao o teome, al ne zato kaj me zanima, nego da mogu malo komentirat! osobno meni je to sve glupost (ak malo razmisliš)
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
| | #94 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: postoji li vrag, đavo, lucifer ??? Osobno kao što bi ti reko, kad malo razmislim onda tek shvatim da nije glupost ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #95 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: postoji li vrag, đavo, lucifer ??? ...a čuj, velim, takve teme nisu baš za raspravu! isto ti je s vjerom! vjeruješ u Boga (dobro, spasenje....), logično je da postoji i zlo i moraš "vjerovat" da postoji. isto je da se nađu ateist i vjernik (nije nužno) za raspravu
| | |
| | #96 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: postoji li vrag, đavo, lucifer ??? Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #97 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: postoji li vrag, đavo, lucifer ??? ...stvari koje se mogu potkrijepit činjenicama uvijek su dobrodošle...razlika je samo tko kak shvati činjenice! zato je najpametnije, kad se radi o tak delikatnim stvarima, davat kratke odgovore - da ili ne
| | |
![]() |
| Tagovi: djavo, lucifer, postoji, vrag |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 09-05-04 20:02 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:03.