| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi postoji li vrag, đavo, lucifer ??? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: automaton Ako postoji Bog, a postoji, tada đavo ne postoji. Đavo je izmišljotina za zastrašivanje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #191 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-03-08 Godina: 1
Poruka: 485
![]() ![]() | Re: postoji li vrag, đavo, lucifer ??? Citat:
po toj logici onda bog je izmisljotina za utjehu male djece i naivnih odraslih ljudi. jedino neznamo tocno koji bog ? allah ? jahve ? isus ? mytra ? zeus ? manitu ? mars ? ...... jos da je ugurat nekako ove "majmune koji postaju ljudi" u tu pricu bilo bi super. ![]() | |
| | |
| | #192 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,917
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: postoji li vrag, đavo, lucifer ??? S obzirom da ne vjerujem ni u boga,tako ne vjerujem ni u vraga
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #196 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,337
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: postoji li vrag, đavo, lucifer ??? vjerujem da postoji... npr. kad vrag uđe u neku osobu itd... to mi je tako zastrašujuće..... već sam se uplašila...i na samu pomisao...
__________________ Cijeni riječi, svaka od njih može biti tvoja posljednja... |
| | |
| | #198 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-05-07 Lokacija: Hierosolyma
Poruka: 758
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: postoji li vrag, đavo, lucifer ??? Vrag, đavo, lucife, napoznatiji kao Jahvina desna ruka i povremni neprijatelj Satan u Bibliji ne postoji, ali je jedan od zanimljivijih mitoloških likova.
__________________ The only principle that does not inhibit progress is: anything goes. |
| | |
| | #199 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: postoji li vrag, đavo, lucifer ??? gle.. neznam dal postoji.. aj neznam zašto ..nagonski vjerujem da postoji..makar ne vjerujem u njega... ali imam simpatizerske osječaje..?? ugl..jako me zanima jel stvarno vampiri i ostala sranja postoje.. inače nema dokaza..ali sve je to preveliko da bi bilo mit.. moram si nači braču.. ![]()
__________________ .. pazi da te ne upucam.. ... .. pun sam fetiša.. mrzim autoritet..ako taj autoritet nisam Ja... mudar čovjek šuti, dok se glup razmeče... |
| | |
| | #200 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: postoji li vrag, đavo, lucifer ??? upravo se javio subjekat ove teme ![]() ![]()
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
![]() |
| Tagovi: djavo, lucifer, postoji, vrag |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 09-05-04 20:02 |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:04.

...