| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi postoji li vrag, đavo, lucifer ??? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Bluebird Zašto bi to bila Sotonina najbolja izvedba? Što dobiva s tim? Koja su pravila apsolutnog ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #241 (permalink) | |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,740
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: postoji li vrag, đavo, lucifer ??? Citat:
![]() Sama ti riječ kaže: Dobro.
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | |
| | |
| | #242 (permalink) | |
| Protuha Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,599
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: postoji li vrag, đavo, lucifer ??? Citat:
![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. Zadnji Uredio Sahataba : 09-09-08 u 22:42. | |
| | |
| | #243 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: postoji li vrag, đavo, lucifer ??? , pa onda Sotona i nije tako zločest(a), jer kaos ne čini zlo.A kako znati što je dobro a što nije? Je li dobro ono što ti mama kaže, ili čemu te uče u školi?
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #244 (permalink) | |||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Jel znaš čitati?? Citat:
Vidiš, nema više bogova, za mene postoji samo 1 (slovima: jedan). I on je apsolutno dobro. Apsolut!! Pored jednog apsoluta nema više apsoluta. Onda bi izgubio svoju definiciju apsoluta! Citat:
Svi smo mi vjernici. Jedni vjeruju u novac, jedni u obitelj, jedni u Sotonu. Razlika je samo u maski. Ja vjerujem u Boga koji nema maske. Kojeg definiram kao jednog, dobrog, apsolutnu ljubav, neprolaznog, Savršenog. Ne znam koju od tih epiteta ima Sotona, novac, pa ako hoćeš i obitelj. Citat:
I uvijek imaš slobodnu volju.
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon Zadnji Uredio teica : 09-09-08 u 22:52. | |||
| | |
| | #245 (permalink) | |||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: postoji li vrag, đavo, lucifer ??? ako sam u stanju odgovarat na postove... zakljuci ![]() Citat:
Citat:
isto tako za muslimana je Alah jedini, za zidova jahve i sl... ajde s teolozima druge ispovjesti i takvih stavova raspravljaj... sto dobijas beskonacnu petlju koja je nusprodukt ljudske tvrdoglavosti. kako ti mozes reci 100% da ne postoji neki drugi bog, ili da bog postoji. ne mozes sa 100% sigurnosti to tvrditi. sve u svemu off za ovu raspravu.Citat:
evo jedan mali stih koji je dobar "kapital je pitar cvita demokracije", a Bog je dobar i demokrat, u novom zavjetu ofc. razlika nije bas samo u maski, al da ne duljimo raspravu koja nece voditi nigdi, ti tvrdoglava, ja tvrdoglav, oboje "znamo" da smo u pravu (pod navodnicima jer nisam toliko arogantan da cu reci da apsolutno znam.) samo cemo se u krug vrtiti, a taj krug ce se siriti i odvoditi nas dublje u offtopic.
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. | |||
| | |
| | #246 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: postoji li vrag, đavo, lucifer ??? Nemaju svi istu savjest. Što je s onima koji nikad ne uspiju spoznati dobro, ili čine zlo misleći da je dobro? Da li sam ja, kao ateist, bliža Bogu ili Sotoni ako činim dobro? I da li uopće činim dobro ako sam izmanipulirana Sotonom?
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #247 (permalink) | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: postoji li vrag, đavo, lucifer ??? Čitaš ali ne shvaćaš. Tako znam i ja nekad, pročitam pola skripte i ne skužim ništa, sve dok malo bolje ne prostudiram. Citat:
Ili kako od ničega može nastati nešto? Prepetum mobile ne postoji. Citat:
Samo drugi naziv. Ista stvar. U tom se slažemo svi teolozi. Pa lijepo sam ti napisala zašto ne može biti dva ili više bogova. Samo malo bolje pročitaj. Nema veze s nikakvom religijom. Čista filozofija. Citat:
Ako baš teološki hoćeš= nedostatak dobra, nevječan, prolazan... Citat:
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | ||||
| | |
| | #248 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: postoji li vrag, đavo, lucifer ??? nisam raspolozen za predugu raspravu, nego kako je nastao bog i iz cega je on stvorio sve sto je stvorio... sama kazes iz nicega ne moze nastati nista. i ovo nije rasprava bez argumenata draga moja, na netu imas vise o velikom prasku, pa da ne pojasnjavam tu, ali ako treba mozemo i to srediti. e da i teorija velikog praska i evolucija su priznati od strane crkve, zar ne? a sto se tice vise istih naziva za boga, zasto se toliko razlikuju ucenja njihova pa nema valjda bog poremecaj visestruke licnost?e da i tko kaze da se svemir zasniva na principu perpetum mobile to ti je izjava za forumske bisere nhf.
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. Zadnji Uredio Sahataba : 09-09-08 u 23:22. |
| | |
| | #249 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,860
![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. | |
| | |
| | #250 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: postoji li vrag, đavo, lucifer ??? Citat:
2. Žalosno je to da apsolutno dobro tj. Bog napravi pokolje neistomišljenika.
__________________ Ludim se smatra onaj čija se ludost ne poklapa s ludošću većine. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: djavo, lucifer, postoji, vrag |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-11-08 01:05 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 08:51 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:48.

, pa onda Sotona i nije tako zločest(a), jer kaos ne čini zlo.
to ti je izjava za forumske bisere nhf.