| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi postoji li vrag, đavo, lucifer ??? u Znanost forumu; Pa kako ne kužiš Ili je slučajnost, ili su to sami likovi snimili pa sad puštaju ! Idem sada ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: postoji li vrag, đavo, lucifer ??? Pa kako ne kužiš Ili je slučajnost, ili su to sami likovi snimili pa sad puštaju ! Idem sada naći stihove pa vidjeti šta oni kažu...
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #53 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: postoji li vrag, đavo, lucifer ??? a pogledajte ovo tu su čak i pokemoni http://jeffmilner.com/backmasking.htm |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: postoji li vrag, đavo, lucifer ??? Citat:
A sad sam popizdio... pišem ja stihove unatrag i idem postat reply i kaže mi da se moram ponovno ulogirati jer sam bio predugo neaktivan ![]()
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } | |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: postoji li vrag, đavo, lucifer ??? Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #57 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: postoji li vrag, đavo, lucifer ??? Pa nisu iste sad sam pozorno slusao i gledao stihove na drugoj stranici(prave stihove) to je sve izmiksano možda se čuje nešto slično, pravi stihovi idu ovako : If there's a bustle in your hedgerow Don't be alarmed now It's just a spring clean for the May Queen Yes there are two paths you can go by but in the long run There's still time to change the road you're on E sad mene zanima di je ono kad kaže 666 ? Trebale bi biti 3 iste riječi ali toga nema nigdje naravno !
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Banned | Re: postoji li vrag, đavo, lucifer ??? pa kad ide unazad sve malo šteka jer je ubačeno između ovih riječi valjda :šef Evo Queen - Another One bites the dust: http://www.albinoblacksheep.com/flash/queen.php |
| | |
| | #60 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: postoji li vrag, đavo, lucifer ??? http://www.reversespeech.com/music_reversals.htm pa ustvari evo vam sve takve pjesme pa prosudite sami |
| | |
![]() |
| Tagovi: djavo, lucifer, postoji, vrag |
« Što biblija kaže...
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 09-05-04 20:02 |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:08.

Ili je slučajnost, ili su to sami likovi snimili pa sad puštaju ! Idem sada naći stihove pa vidjeti šta oni kažu...