| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi postoji li vrag, đavo, lucifer ??? u Znanost forumu; Ma neda mi se to slušati jer je sve to namješteno ! Nađite stihove pjesme koju tražite i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: postoji li vrag, đavo, lucifer ??? Ma neda mi se to slušati jer je sve to namješteno ! Nađite stihove pjesme koju tražite i provjerite sami kako ide unatrag...
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #62 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: postoji li vrag, đavo, lucifer ??? Totalno sranje... totalne namještaljke sve do jedne...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #63 (permalink) |
| butsecks | Re: postoji li vrag, đavo, lucifer ??? Stairway to heaven NIJE namjestaljka, znam zato sto san veliki fan Led Zeppelina, i sam sam bio reversa pismu i ide tako kako ide... A da li su to oni namjerno snimili, ili je puka slucajnost, to ne bi znao, iako poznavajuci ih, mislin da je slucajnost.
__________________ Ja živim na slepom koloseku... |
| | |
| | #64 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: postoji li vrag, đavo, lucifer ??? Al kolka to slučajnost treba bit... meni je to malo nevjerovatno... A opet da su sami htjeli snimit tak šta mislim da je čovjeku nemoguće snimit pjesmu da ide unatrag i unapred da nešta znači... BTW da... di se ponavljaju 3 riječi koje tvore six six six ???
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #66 (permalink) | |
| butsecks | Re: postoji li vrag, đavo, lucifer ??? Citat:
Mogu bit 2 a koliko san ja uspia skontat gledajuci u one "valove" unaprijed i unazad, to su "a spring clean", tada u reverse verziji kaze 666, i to zadnji 6 uopce ne izgovori tako nego bez X na kraju Uglavnom, viruj mi na ric da nije zajebancija. ![]() Evo jos nesto sa reverse lyricsima... reverse
__________________ Ja živim na slepom koloseku... Zadnji Uredio Servant : 02-06-06 u 22:31. | |
| | |
| | #67 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: postoji li vrag, đavo, lucifer ??? nema šanse da je a spring clean evo ja se snimio na mikrofon i pustio unazad i kaže žsdčlfsd bezveze neš ispadne...
| | |
| | #68 (permalink) | |
| butsecks | Re: postoji li vrag, đavo, lucifer ??? Citat:
![]() A sad cu ti tocno rec kad...
__________________ Ja živim na slepom koloseku... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: djavo, lucifer, postoji, vrag |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 09-05-04 20:02 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:29.