| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Prizivanje duhova u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Phoenix Ja sam prisustvovao na jednom kao klinac od 5 godina i moram priznati da sam se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Prizivanje duhova Citat:
:čekić
__________________ I krv svoju za bijelo-plavu boju Kohorta Osijek | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 28-03-08 Godina: 33
Poruka: 33
![]() | Re: Prizivanje duhova Citat:
![]() | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 28-03-08 Godina: 33
Poruka: 33
![]() | Re: Prizivanje duhova Zamisli Roberte evo ti gotovo sugrađana lokal-patriota kada NK Osijek igra protiv ...hm... bilo koga! No imamomo ovdje čovjeka koji niti sam nije siguran postoje li duhovi, a ti ga neželiš ohrabriti! Pa naravno da duhovi postoje, pogotovo na stadionu kada bljesnu reflektori, momčad istrčava na teren, bengalke pripremljene, konzerve piva i mesnih doručaka (punih naravno) spremnih za "rezervno" riješenje tekme ako stvari krenu naopko! Jebemu navijačkog miša pa i ja sam na vašoj strani nakon prvog šuta, a pobjednika ne odlučuje momčad nego srce koje lupa za njih! " BOJ NE BIJE SJAJNO ORUŽJE, NEGO BOJ BIJE SRCE U JUNAKA!!!", jer da nije tako niti ja, a niti Ti nebismo sjedili na tim tribinama. Reci mi sad da duhovi ne postoje! ...........91........... |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 15-04-08
Poruka: 11
![]() | Re: Prizivanje duhova Citat:
| |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: Prizivanje duhova ja sam,u osnovnoj školi iz zajebancije s prijateljicama u wc-u... ali ne zapravo nego iz zezancije,,, nismo nikog dozvale jel nismo znale kako se to radi.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-03-08 Godina: 1
Poruka: 488
![]() ![]() | Re: Prizivanje duhova da ih razljutimo ??? pa da dokazemo njihovo postojanje i duhovni svijet opcenito ??? to bi bilo vec nesto... ![]() bu ! p+r+tipkovnica sama pise !!! aaaaaaAAAAAAAAAA
__________________ my own fan club (zatvoreno radi preuredjenja) |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-11-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 218
![]() | Re: Prizivanje duhova prizivala sam ih....ali to je sve ono bezveze useres se kad ti bilo sto skripne i zasusti. Dosta se bavim proucavanjem time i za samo prizivanje treba imat prave ljude za to i to stvarno treba znat kako jer to nije ono napises abecedicu malo svjecice i ajmo chatat s duhom, bas ima procedure i ja ti savjetujem ne upustaj se u to
__________________ yo ho, all together hoist the colours high. Heave ho, thieves and beggars Never shall we die |
| | |
![]() |
| Tagovi: duhova, prizivanje |
« emocionalni zapis
|
ukazanja »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:19.

:čekić

my own fan club (zatvoreno radi preuredjenja)