| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Prizivanje duhova u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: toy_doll prizivala sam ih....ali to je sve ono bezveze useres se kad ti bilo sto skripne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 451
![]() | Re: Prizivanje duhova Citat:
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). | |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-11-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 219
![]() | Re: Prizivanje duhova za mene ne spadaju takvi ljudi jer po meni duha ne mozes vidit. Ja znam da svi misle da je duh ako cujes korake itd. Ja znam tocnije gledala sam grupu znanstvenika koji su ajmo tako rec slikali duha. Znanstvenici su otkrili da sve sto mi vidmo kao duha je sama iluzija koju nas mozak stvara i to je dokazano. Mislim da se duha ne moze vidit jedino osjetit. Postoje slucajevi poltegrista tocnije duha koji pokusava komunicirat s ljudima na nacin da baca stvari itd. on na taj nacin dokazuje svoju prisutnost. Svima je nuzno da se duha treba vidit ili cut...netreba. One fotografije na kojima su kao prikazani duhovi je jako dobar photoshop a za stare fotografije to je samo nacin razvijanja filma jer je postojala obrada fotografija u staro vrijeme ali preko filma. Za prizivanje duhova ne postoji moc...postoje jednostavno ljudi koji su to naucili tu nema velike mudrosti kljucna stvar je meditacija...a za sve ostalo se triba zanimat da bi se saznalo. sve krece od meditacije
__________________ yo ho, all together hoist the colours high. Heave ho, thieves and beggars Never shall we die |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-10-08
Poruka: 105
![]() | Re: Prizivanje duhova Ja bih rekao da se vide ,prije svega osjete ali i vide,ali samo kada nam oni to dopuste.Što se tiče znanstvenika pa oni bi objasnili bilo što jer ako vjeruješ da si vidio duha ili si lud ili si djete,ako si lud dobiješ terapiju a ako si djete poslje odrasteš.Znanstvenici objašnjavaju neobjašnjivo,odn. ono čega se boje i od čije istine bježe
__________________ ...i da mi je dolinom smrti poći,zla se nebojim jer ti si samnmo... |
| | |
![]() |
| Tagovi: duhova, prizivanje |
« Sto biste pitali Boga?
|
Cigani »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:52.