| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Reinkarnacija u Znanost forumu; ja vjerujem da postoji život nakon ovog,naš duh živi vječno... |
| Vidi Rezultate Anketa: Vjerujete li u reinkarnaciju? | |||
| Ne. Samo je jedan život. | | 7 | 29.17% |
| Nisam siguran/na | | 7 | 29.17% |
| Da, definitivno. | | 10 | 41.67% |
| Glasači: 24. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | Reinkarnacija ja vjerujem da postoji život nakon ovog,naš duh živi vječno ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() http://www.cro-wow.com/portal/ Zadnji Uredio Snjesko Bijelic : 08-10-07 u 17:56. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Reinkarnacija Vjerujem i ja ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,508
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reinkarnacija Ne znam,,,,,,ne razmišljam baš o tome....imam previše posla....a ako reinkarnacija postoji onda ću ja , koje sam sreće , ziher biti magarac
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Veteran | Re: Reinkarnacija "Rodney: If there is such a thing as reincarnation, knowing my luck I'll come back as me." - Vrijedi i za mene ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Reinkarnacija takodjer.. o tome cu razmisljat kad budem nekih 60ak godina, ak dozivim tolko uopce.. a imam neku srednje dugu liniju zivota,pa valjd ce bit do 60.. a onda kad budem u nekoj mirovini cu razmisljat o takvim stvarima,vjerojatno mi se nece dat gledat one spanjolske sapunjare ko danasnji penzici.. ![]()
__________________ 98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. |
| | |
![]() |
| Tagovi: reinkarnacija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:59.

a onda kad budem u nekoj mirovini cu razmisljat o takvim stvarima,vjerojatno mi se nece dat gledat one spanjolske sapunjare ko danasnji penzici..